Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές – Δείτε ποιος είναι στην κορυφή

Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές – Δείτε ποιος είναι στην κορυφή

Η «L’Equipe» αποκάλυψε τους 5 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι στην κορυφή.

Την λίστα με τους 5 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη δημοσίευσε η «Equipe» και ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή.

Ο εβδομαδιαίος μισθός του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι 2,1 εκατομμύρια λίρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον ανταγωνιστεί κανείς. Ο άμεσος διώκτης του που είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμοίβεται με 900 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα, δηλαδή ούτε τα μισά από τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, με βάση τους καθαρούς μισθούς και όχι τις περαιτέρω συμφωνίες, η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Μέσι βάζει στην τσέπη του 108,2 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Ρονάλντο είναι 46,7 εκατομμύρια λίρες και τον φέρνουν στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Νειμάρ, ο οποίος αμοίβεται με 606 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα, δηλαδή 31,5 εκατομμύρια ετησίως, ενώ Γκριεζμάν και Σουάρεζ μοιράζονται την 4η θέση, καθώς ο εβδομαδιαίος μισθός τους είναι 575 χιλιάδες λίρες, με αποτέλεσμα ετησίως να βάζουν στην τσέπη τους 29,9 εκατομμύρια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024