Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα Χιμένεθ για Μάνταλο και μεταγραφές

Το μήνυμα Χιμένεθ για Μάνταλο και μεταγραφές

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τις πολλές απουσίες που έχει για ακόμη μία φορά η ΑΕΚ αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του Μάνταλου.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μεταξύ άλλων παναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε πως παίκτες σαν τον Μάνταλο χρειάζονται όταν θέλεις να διεκδικείς τίτλους ωστόσο πρέπει να επιστρέψουν κι αυτοί που απουσιάζουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όσα είπε ο Χιμένεθ:

Για την ήττα στον Βόλο: «Πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και αν δεν είχαμε τόσα προβλήματα θα μπορούσαμε να είμαστε δεύτεροι. Στα Play Off θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν παίξουμε στο 120%.

Οι παίκτες μου σε κάθε ματς προσπαθούν να δώσουν όλα όσα έχουν. Σε κάποια βγαίνουν και σε κάποια όχι. Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και πολύ άσχημα, αλλά βγήκαμε τρίτοι. Γνωρίζουμε τα ελαττώματά μας και θα λυθεί με πολλή δουλειά και πολλή ποιότητα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τα μεγάλα παιχνίδια πάντα καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες και εμείς είχαμε κάνει λάθη σε λεπτομέρειες στο τελευταίο ματς. Κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίσουν κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά ένα πρωτάθλημα το κατακτά μια καλή ομάδα».

Για τον Μάνταλο που θα ανανεώσει: «Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει, όπως χαίρομαι γιατί σε κάποια πράγματα η άποψή μου μετράει. Για να κερδίσεις τίτλους χρειάζεσαι πολλούς τύπους ποιότητας.

Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που με τη μπάλα έχει πολλή τεχνική και όταν η μπάλα καίει για τους περισσότερους παίκτες, ο Μάνταλος είναι αυτός που τη ζητάει και θέλει να την έχει».

Για το τι χρειάζεται η Ένωση ώστε να κατακτήσει τίτλους: «Για να κερδίσουμε τίτλους θα πρέπει να παραμείνουν στην ΑΕΚ πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως να έρθουν και παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Ξέρω πως ο κύριος Μελισσανίδης βρίσκεται σ’ αυτόν τον δρόμο και θα το κάνει».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024