Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιβλητική η Μπάγερν (4-0), ο Χάαλαντ έσωσε τη Ντόρτμουντ (2-2)

Επιβλητική η Μπάγερν (4-0), ο Χάαλαντ έσωσε τη Ντόρτμουντ (2-2)

Η Μπάγερν Μονάχου αγωνιζόταν από το 12′ με δέκα παίκτες αλλά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην Στουτγκάρδη (4-0) και βρίσκεται στο +4 από τη Λειψία, ενώ ο Χάαλαντ ισοφάρισε για τη Ντόρτμουντ στο 90′ απέναντι στην Κολωνία (2-2).

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν άκρως επιβλητική απέναντι στη Στουτγκάρδη, την οποία διέλυσε με 4-0 για την 26η αγωνιστική της Bundesliga και βρίσκεται στο +4 από τη Λειψία. Η Ντόρτμουντ βρέθηκε μια ανάσα από την ήττα στο ματς με την Κολωνία, αλλά ο Χάαλαντ με το δεύτερο γκολ του στο ματς ισοφάρισε για τους Βεστφαλούς στο 90′ (2-2).

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-0

Μπορεί να έπαιζε από το 12′ με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ντέιβις, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη Μπάγερν. Οι Βαυαροί… καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση-νίκη απέναντι στη Στουτγκάρδη (4-0), με τον τρομερό Λεβαντόφσκι να κάνει χατ-τρικ στο πρώτο 45λεπτο και έτσι αύξησαν τη διαφορά τους στους 4 βαθμούς από τη δεύτερη Λειψία.

Η ομάδα του Φλικ πετούσε… φωτιές στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα με τον Λεβαντόφσκι στο 18′ (1-0), με τον Γκνάμπρι να σημειώνει το 2-0 στο 22′ και ένα λεπτό αργότερα ο Λεβαντόφσκι έκανε το 3-0. Ο φοβερός Πολωνός δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 39′ έκανε το 4-0, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Στουτγκάρδη δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο δεύτερο ημίχρονο, δεν δημιούργησε φάσεις και έτσι η Μπάγερν πήρε τη 19η νίκη της στη φετινή Bundesliga.

Κολωνία – Ντόρτμουντ 2-2

Η Κολωνία βρισκόταν πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ, αλλά ο Χάαλαντ, με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα, σκόραρε στο 90′ και έσωσε τους Βεστφαλούς (2-2), παραμένοντας όμως στην 5η θέση με 43 βαθμούς και στο -4 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και πήραν το προβάδισμα με τον Χάαλαντ μόλις στο 3′ (0-1). Η Κολωνία ανέβασε ρυθμό, κι αφού ο Χάαλαντ δεν σκόραρε στο 31′, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 35′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούντα (1-1).

Στο δεύτερο μέρος, η Κολωνία κατάφερε να κάνει την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1 στο 65′ με τον Γιάκομπς, κάνοντας δυσκολότερο το έργο της Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Τέρζιτς πίεσε για την ισοφάριση, με τον Χάαλαντ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 80′ και στο 85′ το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Ο Νορβηγός, όμως, είχε τη λύση και στο 90′ βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στη μικρή περιοχή και μετά από σέντρα του Κνάουφ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου 5-2
Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ 1-2

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024