Πολλά ειπώθηκαν στο καθιερωμένο «κάρφωμα» στον τάκο. Κάποιοι ανέλαβαν ευθύνες άλλοι τις φόρτωσαν… στον «κόκκορα» και διαμαρτυρήθηκαν όπως πάντα

Στο χτεσινό συμβούλιο έπειτα από την ομαδική δοκιμασία ηττημένοι βγήκαν οι διχασμένοι Κόκκινοι.

Την ασυλία κέρδισε ο Παύλος με την εξαιρετική του προσπάθεια που εντυπωσίασε τους κριτές κι έτσι θα παρακολουθούσε την ψηφοφορία ασφαλής.

Πολλά ειπώθηκαν στο καθιερωμένο «κάρφωμα» στον τάκο. Κάποιοι ανέλαβαν ευθύνες άλλοι τις φόρτωσαν… στον «κόκκορα» και διαμαρτυρήθηκαν όπως πάντα.

Σύμφωνα με το znews.gr, οι δυο υποομάδες κατέστησαν σαφές πως τα κριτήριά τους δεν είναι αμιγώς μαγειρικά κι ότι κρύβονται φιλίες και αντιπάθειες πίσω από την κατάθεση ψήφου.

Ο Παύλος έδωσε την πρώτη ψήφο στον Αλέξανδρο κι ύστερα στη Μαρίνα. Η Λία παίρνοντας τον λόγο ανέλαβε τις ευθύνες της ενώ έφερε στο προσκήνιο και την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξανδρο. Έτσι, τον καταψήφισε όπως και τη Μαρίνα.

Από πλευράς του ο Αλέξανδρος ψήφισε τη Μαρίνα και τον Διονύσιο. Ο τελευταίος πρότεινε τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα.

Βίντεο

Η Μαρίνα από την άλλη «έδωσε» τον Διονύσιο και την Κωνσταντίνα όσο από τον εξώστη ο Στέφανος «έβραζε» με τα όσα άκουγε από το στόμα της αποκαλώντας τη «φίδι κολοβό». Μαρίνα και Κωνσταντίνα έβγαλε στον «τάκο» ο Ιωάννης με την τελευταία να δείχνει τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα αποκαλύπτοντας στην κάμερα ότι έδρασε στρατηγικά έχοντας προηγουμένως αλλάξει την ψήφο της.

Από την καταμέτρηση των ψήφων οι διαγωνιζόμενοι που θα παλέψουν με τη Λία για την παραμονή τους είναι ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr