Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Φάρμα» : «Τα πήρε στο κρανίο» ο επιστάτης με τη Μαρία Μιχαλοπούλου

«Η Φάρμα» : «Τα πήρε στο κρανίο» ο επιστάτης με τη Μαρία Μιχαλοπούλου

Απόψε η Μαρία μπήκε για άλλη μία φορά στο στόχαστρο και συγκεκριμένα του επιστάτη, Βασίλη Φιλίππου.

Είδαμε στα προηγούμενα ότι η ανάδειξη της Μαρίας Μιχαλοπούλου ως αρχηγού δεν ευχαρίστησε πολλούς από τους συμπαίκτες της.

Η πλειοψηφία μίλησε για απρεπή συμπεριφορά από την παίκτρια με την ίδια να τους διαβεβαιώνει ότι δεν είναι κάτι που έκανε εσκεμμένα αλλά ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της, πιο ωμός.

Η Μαρία όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας της – όπως η ίδια είπε – δεν έχει την πείρα για μία τέτοια θέση αλλά θα έκανε ό,τι μπορούσε για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τα λάθη δεν άργησαν να γίνουν όπως όταν ξέχασαν να κλείσουν την πόρτα του κοτετσιού αλλά και κατά την κατασκευή της πόρτας των στάβλων όταν ακολούθησε πιστά τα σχέδια και παρ’ ολίγον να γίνει λάθος αν δεν το έβλεπε ο «Ντούπης».

Ένταση από τον Βασίλη Φιλίππου

Απόψε η Μαρία μπήκε για άλλη μία φορά στο στόχαστρο και συγκεκριμένα του επιστάτη, Βασίλη Φιλίππου.

Όταν εκείνος επισκέφθηκε το team για να δει πώς τα πήγαν στην αποστολή που τους ανέθεσε όλοι ήταν παρόντες εκτός της ίδιας της αρχηγού. Αυτό εκνεύρισε τον Βασίλη που την επέπληξε με την ίδια να δικαιολογείται λέγοντας πως κανείς δεν την ξύπνησε.

«Η αρχηγός κοιμάται; Σοβαρά τώρα. Η αρχηγός κοιμόταν την ημέρα που θα ερχόμουν εγώ εδώ;» είπε φουρκισμένος. Όταν η Μαρία εδέησε και βγήκε έξω εκείνος την περίμενε να της απαγγείλει το κατηγορητήριο με την ίδια να μην μοιάζει πως «ιδρώνει τ΄αυτάκι της».

Σύμφωνα με το znews.gr, μετά από αυτή την τροπή η αποστολή πήγε άπατη σαν τιμωρία για την ανεύθυνη στάση αλλά και την έλλειψη σεβασμού της Μαρίας με τον Βασίλη να αποχωρεί μαζί με τις κατσίκες που ήταν και το έπαθλο για τους παίκτες.

Βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024