
Θεσσαλονίκη : Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας
Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε αργά το βράδυ χθες Παρασκευή στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε αργά το βράδυ χθες Παρασκευή στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Μπροστά στην είσοδο
Αγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό μπροστά στην είσοδο. Ο μηχανισμός που εξερράγη αποτελούνταν από δυο γκαζάκια και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.

Το σημείο όπου είχε τοποθετηθεί ο εμπρηστικός μηχανισμός
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, όμως η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη είχε σβήσει. Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.
Πιθανό κίνητρο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, στην πολυκατοικία διαμένει οικογένεια που ασχολείται με εκτιμήσεις ακινήτων και εμπλέκεται σε δημοπρασίες.
Οι αρχές εκτιμούν ότι αυτός είναι και ο λόγος της επίθεσης.
- Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει»
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά με ρεκόρ τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
- Γερμανία: Τίγρης δραπέτευσε από την ιδιοκτήτρια και χτύπησε έναν φροντιστή – Τον σκότωσε η αστυνομία
- Unmute Now Athens: Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό της νέας γενιάς
- Πέθανε ο θρυλικός Τίτο Παστερνάκης
- Οι ΗΠΑ απορρίπτουν ξανά πρόταση του Ιράν για συμφωνία – Ορατός κίνδυνος επανέναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων

