Αττική : Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες και αυτοκίνητα – Μεγάλες ζημιές
Επιθέσεις σε τράπεζες και αυτοκίνητα πραγματοποίησαν τη νύχτα άγνωστοι σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στον Νέο Κόσμο, μάλιστα, κατέστρεψαν το ίδιο ΑΤΜ για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.
Επιθέσεις σε τράπεζες και αυτοκίνητα πραγματοποίησαν τη νύχτα άγνωστοι σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
Το ίδιο ΑΤΜ
Σύμφωνα με την αστυνομία, το μπαράζ των επιθέσεων ξεκίνησε στις 02.00 σήμερα Παρασκευή στον Νέο Κόσμο, όπου οι δράστες έσπασαν τρεις τζαμαρίες και την οθόνη του ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος επί της οδού Καφαντάρη.
Το ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας είχε καταστραφεί και την προηγούμενη εβδομάδα καθώς είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης.
Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στις 02.28, νέα επίθεση σημειώθηκε στα Πατήσια, στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Σοφιανοπούλου, όπου καταστράφηκε από φωτιά το ΑΤΜ τράπεζας.
Σε αυτοκίνητα
Και στις 03.30, στη Χαλκηδώνα, επί της Λεωφόρου Δεκελείας, υπήρξε απόπειρα εμπρησμού σε ΑΤΜ τράπεζας.
Επίσης, πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι προκλήθηκαν πυρκαγιές σε δύο οχήματα στον Χολαργό (στις 02.15, σε φορτηγάκι, στη διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Υμηττού) και στο Κερατσίνι (στις 02.40, σε ΙΧ επί της οδού Αβέρωφ).
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα