
Πέννυ Μπαλτατζή σε Μουτσινά: «Με είπες φονιά»
Σε δύσκολη θέση ήρθε ο παρουσιαστής με το σχόλιο της Πέννυς Μπαλτατζή.
Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι ήταν η ερμηνεύτριά και καθηγήτρια φωνητικής του House of Fame, Πέννυ Μπαλτατζη.
Λίγο πριν την προβολή του νέου επεισοδίου η ίδια μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για τους παίκτες και την δύσκολη διαδικασία προετοιμασίας πριν από κάθε live.
«Εκεί δουλεύουμε 7-8 ώρες για να δει ο κόσμος ωφέλιμο 5-6 λεπτά. Το δέσιμο που συμβαίνει με τα παιδιά είναι κάτι το φοβερό. Μετά έχεις απαίτηση, λες αφού μου το είπες καλά, τι συμβαίνει εκεί πάνω; Όταν ο άλλος δεν έχει βγει ποτέ στη ζωή του να τραγουδήσει και ξαφνικά τον πετάς σε ένα πλατό.» σχολίασε Πέννυ Μπαλτατζη σχετικά με τις απαιτήσεις της από τους συμμετέχοντες.
«Οφείλω να είμαι αυστηρή, γιατί αν δεν είμαι δεν θα πιεστούν. Μόνο στην αξιολόγηση είμαι αυστηρή, στα μαθήματα είμαστε αγκαλιά με τα παιδιά», ήταν η απάντησή της σχετικά με την αυστηρότητα που της καταλογίζουν.
Κάποια στιγμή μάλιστα η ίδια δεν δίσταζε να αναφερθεί σε προηγούμενο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά προκαλώντας αμηχανία η οποία διαλύθηκε σύντομα μέσω του χιούμορ και των δυο.
«Με είπες φονιά», είπε συγκεκριμένα η Πέννυ Μπαλτατζή στον Νίκο Μουτσινά κι εκείνος άφωνος απάντησε: «Παιδιά, γιατί της βάζετε να βλέπει την εκπομπή;».
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ λέει πως «ντρέπεται» για την αμερικανική μεταναστευτική πολιτική
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο




