
Τα πάνω κάτω στο Survivor: Παράταση ο τελικός, Πάσχα με αρνιά στον Άγ. Δομίνικο!
Ή αλλιώς... δώστε στον λαό μάχες επιβίωσης και λίγη πετσούλα ακόμα
Τα εντυπωσιακά νούμερα που κάνει το Survivor οδήγησε την παραγωγή στην αναπροσαρμογή των πλάνων της.
Νέα δεδομένα υπάρχουν στο Survivor, μετά και τα εντυπωσιακά νούμερα που σημειώνει κάθε βράδυ που προβλέπεται, κερδίζοντας την μάχη της τηλεθέασης.
Η κυριαρχία του αυτή λοιπόν έβαλε την παραγωγή σε σκέψεις και σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ φαίνεται να έχουν προχωρήσει στην απόφαση να μεγαλώσουν την περίοδο μετάδοσής του.
Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Παρασκευής, όπου αποκαλύφθηκε πως θα συνεχιστεί και δύο εβδομάδες μετά τον αρχικό προγραμματισμό.
Το πλάνο με τις αποχωρήσεις
Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται και το οποίο τέθηκε στην εκπομπή, είναι το πως θα γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που οι παίκτες είναι μετρημένοι για να αποχωρούν ένας κάθε εβδομάδα μέχρι τον τελικό του reality επιβίωσης.
Αυτό που ειπώθηκε είναι πως θα αλλάξει αυτό για κάποιες συγκεκριμένες περιόδους, προκειμένου να κερδηθεί το διάστημα των 14 ημερών της παράτασης.
Μάλιστα τέθηκε ως παράδειγμα το Πάσχα, όπου σαν δώρο προς τους παίκτες που θα είναι μέχρι τότε στον Άγιο Δομίνικο, δεν πρόκειται να υπάρξει αποχώρηση.
Το φαγητό
Για εκείνο το διάστημα, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε οι ομάδες θα μάχονται για τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, όπως είναι δηλαδή αρνί, αυγά και τσουρέκια.
- Υπάρχουν οδηγίες χρήσης και για το αλουμινόχαρτο; Τι πρέπει να προσέξετε
- Η Euroleague αποθεώνει τον Μπαρτζώκα: «Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό» (pics)
- Το «Backrooms» σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων – Η ταινία για την οποία μιλούν όλοι
- Γερμανία: Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση για το φοιτητικό επίδομα – «Να πάνε να δουλέψουν» λένε οι Χριστιανοδημοκράτες
- Μιλουτίνοφ: «Ένα στέμμα για τον Πειραιά μου και για τον Ολυμπιακό που ποτέ δεν τα παρατάει» (pics)
- Τραγωδία στην Πάτρα – Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς πατέρα και γιο – Κάμερα στο κράνος είχε ο 52χρονος
