Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΟΔΥ: Πού γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test στην Αττική

ΕΟΔΥ: Πού γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test στην Αττική

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται για την πραγματοποίηση δωρεάν rapid test στην Αττική μπορούν να ενημερωθούν για τις περιοχές που αυτά πραγματοποιούνται, μέσα από την λίστα του ΕΟΔΥ.

Για μία ακόμα ημέρα συνεχίζει ο ΕΟΔΥ την πραγματοποίηση δωρεάν rapid test σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Οι περιοχές στις οποίες οι πολίτες μπορούν να κάνουν σήμερα Παρασκευή τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2, είναι:

  • Σύνταγμα
  • Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ίλιον
  •  Χαϊδάρι
  • Άγιος Δημήτριος

Σημειώνεται ότι τα τεστ διενεργούνται μέχρι τις 15:00.

Οι πολίτες που επιθυμούν να κάνουν τεστ οφείλουν να έχουν στείλει γραπτό μήνυμα (SMS) με το κωδικό «1» στο 13033, να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα.

Σήμερα οι αποφάσεις της κυβέρνησης

Σήμερα Παρασκευή, συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών για τον κοροναϊό, η οποία θα κληθεί να κάνει τις αντίστοιχες εισηγήσεις στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο σταδιακής άρσης κάποιων περιορισμών.

Σε γόρδιο δεσμό έχει εξελιχθεί η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην επανεκκίνηση των κοινωνικοοικονομικών δραστηριοτήτων και την ταυτόχρονη προσπάθεια διατήρησης της επιδημιολογικής κατάστασης υπό έλεγχο, την στιγμή που οι επιβεβαιωμένες μολύνσεις ξεπερνούν ακόμα και τις 3.000 ημερησίως τις τελευταίες δύο μέρες σημειώνοντας ρεκόρ διασωληνώσεων.

Η κόπωση των πολιτών μπροστά στα παρατεταμμένα περιοριστικά μέτρα και η κριτική αντιπολίτευσης και ορισμένων ειδικών φαίνεται ότι πιθανώς θα φέρει αλλαγή στο μείγμα μέτρων. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αναμένονται σύμφωνα και με τα σενάρια που διακινούνται, σταδιακά βήματα αποσυμπίεσης προκειμένου να αποτραπεί μια ενδεχόμενη περαιτέρω «έκρηξη» νέων μολύνσεων.

Όπως μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση, το κυβερνητικό επιτελείο θεωρεί πως παρά τα υψηλά κρούσματα, η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός βελτιώνεται, επομένως οι πολίτες θα μπορούν να κινούνται σε ανοιχτούς χώρους για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στην ημέρα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024