
Ποιος επιχειρηματίας νοίκιασε τη βίλα του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου – Τι ποσό θα δίνει κάθε μήνα
Το επιβλητικό ακίνητο που ανήκει στη μονή Πεντέλης ήταν αναξιοποίητο από τα τέλη Ιανουαρίου του 2008, όταν ο αρχιεπίσκοπος εκοιμήθη.
Δεκατρία χρόνια μετά την εκδημία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου το σπίτι του στο Ψυχικό νοικιάστηκε. Νέος ένοικος θα είναι ένας έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία, στον τομέα των κατασκευών.
Το επιβλητικό ακίνητο που ανήκει στη μονή Πεντέλης ήταν αναξιοποίητο από τα τέλη Ιανουαρίου του 2008, όταν ο αρχιεπίσκοπος εκοιμήθη.
Το σπίτι νοικιάστηκε στον επιχειρηματία για τα επόμενα 5 χρόνια έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ μηνιαίως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος ενοικιαστής σκοπεύει να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για την ανακαίνιση των περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων του σπιτιού και των τριών στρεμμάτων του οικοπέδου, στο οποίο είναι χτισμένο.
Επισημαίνεται ότι το μίσθωμα είναι σχετικά χαμηλό λόγω των φθορών που έχει υποστεί το οίκημα.
- Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: Μηχάνημα έπιασε τα μαλλιά 40χρονης και της αφαίρεσε το δέρμα
- Η διαφήμιση της χρονιάς από τη Lego: Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους… ενώνονται για το Μουντιάλ (vid)
- Δουδωνής: Κυβερνητική πλειοψηφία υπόδικων – Πάνω από 15 στους 156 εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις
- Νέα Αριστερά: Ζητεί την άμεση αποπομπή Τσιάρα μετά την αποκάλυψη της νέας δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χάος στο Κλάπαμ του Λονδίνου από viral «link-up» στο TikTok
- Δίκη Τεμπών: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Δήλωση Φλωρίδη





