Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φωτεινή Πιπιλή: H μάνα χούλιγκαν και το τέλος της βίας στα γήπεδα

Φωτεινή Πιπιλή: H μάνα χούλιγκαν και το τέλος της βίας στα γήπεδα

H Φωτεινή Πιπιλή πρότεινε στη Βουλή να προσλαμβάνονται μητέρες οπαδών και να πηγαίνουν στο γήπεδο να προσέχουν τους χούλιγκαν

Μία… ιδιαίτερη πρόταση εκ Βραζιλίας ορμώμενη, σύμφωνα με την οποία μητέρες οπαδών πηγαίνουν στο γήπεδο επί πληρωμή, επειδή οι χούλιγκαν τις σέβονται και μειώνονται τα φαινόμενα βίας, έκανε η Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή.

Σε επίκαιρη ερώτηση με θέμα την αντιμετώπιση της μάστιγας του χουλιγκανισμού που έκανε προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε με διαδικτυακούς φίλους και ψηφοφόρους της στο Facebook, πάνω στο ζήτημα του χουλιγκανισμού.

Όπως είπε η Φωτεινή Πιπιλή δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα, κάτι που δείχνει ότι το θέμα απασχολεί άμεσα την κοινωνία.

Μάλιστα όπως ανέφερε οι περισσότεροι εστίασαν στη Μάργκαρετ Θάτσερ, την οποία «εξυμνούσαν» για το πώς καθυπόταξε τον χουλιγκανισμό στη Μεγάλη Βρετανία πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

Ωστόσο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε μία επίσημη ανάρτηση που της έστειλαν από μία ομάδα στη Βραζιλία, η οποία «προσλαμβάνει μητέρες οπαδών και τις τοποθετεί με χρήμα» πριν την έναρξη των αγώνων γιατί όπως λέει «ακόμη και ο χειρότερος χουλιγκάνος τη μάνα του τη σέβεται. Για Ελληνίδα, μπορούμε να πούμε ότι τη φοβάται κιόλας», κατέληξε επί του θέματος η κυρία Πιπιλή.

Δείτε το απόσπασμα από το 10:45

«Επανέρχεται το Ιδιώνυμο για τους χουλιγκάνους. Που πάει να πει πως αν τους τσακώσουν να βιαιοπραγούν, οι ποινές τους δεν αναστέλλονται! Δηλαδή παρέα στον Κορυδαλλό με τους ομοίους τους που πήγαν να μακελέψουν τον νεαρό αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη. Και μόνο που ανακοίνωσε αυτό, το πρωί στη Βουλή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ικανοποιήθηκα που η Επίκαιρη Ερώτηση μου με θέμα «Αντιμετώπιση της μάστιγας του χουλιγκανισμού» έφερε τέτοιο αποτέλεσμα. Ανακοίνωσε πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα ο Υφυπουργός, σας προτείνω να δείτε το βίντεο αν σας ενδιαφέρει η κοινωνική ειρήνη. Ολοκληρώνω την εισαγωγή μου με μια ακόμα ανακοίνωση. «Από τις 150, μόνο 10 λέσχες φιλάθλων από όλες τις ομάδες της χώρας λειτουργούν με νόμιμο τρόπο».
Μαύρο φίδι που τους έφαγε, λοιπόν, με το Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στον Αθλητισμό,που έρχεται σύντομα!
Σας τα είπα ,σας «εξαγρίωσα «αλλά… άντε να τελειώνουμε!»  έγραψε σε σχετική της ανάρτηση στο Facebook η βουλευτής της ΝΔ.

Επανέρχεται το Ιδιώνυμο για τους χουλιγκάνους. Που πάει να πει πως αν τους τσακώσουν να βιαιοπραγούν, οι ποινές τους δεν…

Δημοσιεύτηκε από Φωτεινή Πιπιλή στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024