Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στη πρώτη της μεταγραφή ενόψει της επόμενης χρονιάς προχώρησε η Σάλκε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Λάτσα.
Έτσι, έπειτα από δέκα χρόνια, ο Γερμανός μέσος θα επιστρέψει στην ομάδα του Γκελζενκίρχεν, στην οποία έχει αγωνιστεί για 13 χρόνια στο παρελθόν.
Ο Λάτσα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και όπως ανακοίνωσε η Σάλκε, στη συμφωνία με τον 31χρονο υπάρχει ρήτρα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, αν η Σάλκε καταφέρει να κερδίσει την άνοδο.
Από την άλλη, το συμβόλαιο του γερμανού μέσου με την ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη δεν επηρεάζεται από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η νέα του ομάδα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!