Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοψιδάς : Καταπέλτης κατά συμπαίκτη του - «Για μένα έχει τελειώσει ο Τριαντάφυλλος, απλά τον ανέχομαι»

Κοψιδάς : Καταπέλτης κατά συμπαίκτη του – «Για μένα έχει τελειώσει ο Τριαντάφυλλος, απλά τον ανέχομαι»

Ο Γιώργος Κοψιδάς ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων και με τη σειρά κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για μη ειλικρινή μεταμέλεια και πράξεις που δεν μπορούν να προσπεραστούν

Συνεχίζεται η μεγάλη κόντρα των μελών της Κόκκινης Ομάδας του Survivor με τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο. Μετά τις σκληρές κουβέντες από τον Κόρομι το βράδυ της Τρίτης ήταν και η σειρά του Γιώργου Κοψιδά να εξαπολύσει νέα επίθεση κατά του συμπαίκτη του.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων και με τη σειρά κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για μη ειλικρινή μεταμέλεια και πράξεις που δεν μπορούν να προσπεραστούν.

«Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος αιτιολόγησε την απόφασή του αυτή λέγοντας: «Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024