Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας : Το ΕΣΥ είναι στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας

Τσίπρας : Το ΕΣΥ είναι στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας

Έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας τον πρωθυπουργό «να αφήσει έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών».

Έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας τον πρωθυπουργό «να αφήσει έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών».

Να ασχοληθεί να βρει λύσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβασή του μέσω των social media αναφέρει ότι το ΕΣΥ είναι σε «απελπιστική» κατάσταση, «ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας» και στο πλαίσιο αυτό καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων».

Αναλυτικά η δήλωση Τσίπρα έχει ως εξής:

«Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown, η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας.

»Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά και την ίδια ώρα δεκάδες συμπολίτες μας περιμένουν εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι, περιμένοντας να βρεθεί κλίνη. Χιλιάδες χειρουργεία ακυρώνονται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ασθενείς με άλλες σοβαρές παθήσεις.

»Μέσα σε αυτή την κατάσταση, ακόμα και σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει να μην επιτάσσει τις ιδιωτικές κλινικές, που παραμένουν «covid free».

»Και όλα αυτά γιατί ένα χρόνο μετά, ακόμη δεν υπάρχει επιδημιολογική επιτήρηση και άρα καμία αξιόπιστη εικόνα για τη διασπορά του ιού.

»Ακόμη δεν υπάρχει συνταγογράφηση στα τεστ.

»Ακόμη συνεχίζονται οι δραματικές εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

»Μπροστά σε αυτή τη δραματική κατάσταση αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις, που μας υπενθυμίζουν ότι έχουμε ακόμη δύσκολη ανηφόρα μπροστά μας στη μάχη με τον ιό, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον ίδιο τον κο Μητσοτάκη.

»Και να τον καλέσω -έστω και τώρα- να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων.

»Να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας».

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown, η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024