Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περισσότερα (ψώνια), με λιγότερα (χρήματα)!

Περισσότερα (ψώνια), με λιγότερα (χρήματα)!

Στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρεις εκατοντάδες προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, εγγυημένα! Και σίγουρα χαμηλές τιμές σε χιλιάδες ακόμα προϊόντα, για να γεμίζεις το καλάθι σου με ό,τι θέλεις!

Θυμάσαι εκείνο το ανέκδοτο με την τιμή της βενζίνης; Που ο ένας φίλος λέει στον άλλον “ακρίβυνε πάλι” και εκείνος του απαντάει: “Και τι με νοιάζει; Εγώ 50 ευρώ έβαζα, 50 θα βάζω”.

Πόσες φορές δεν το έχεις σκεφτεί βγαίνοντας για ψώνια; Το μπάτζετ σου να είναι συγκεκριμένο και καθόλου ευκαταφρόνητο, αλλά συχνά να χρειάζεται να το υπερβείς για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Ή να επιστρέφεις με λιγότερα από όσα υπολόγιζες… Και πόσο θα ήθελες μια φορά αυτό να αντιστραφεί. Να γεμίσεις το καλάθι σου με περισσότερα αγαθά χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα – ακόμη καλύτερα, να σου περισσέψουν και χρήματα!

.

Σκέψου τώρα αυτό να συμβαίνει κάθε φορά. Να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ και να βρίσκεις εγγυημένα τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς σε εκατοντάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης – και όχι μόνο! Και σίγουρα χαμηλές τιμές σε περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να μπορείς να διαλέγεις χωρίς εκπτώσεις στις επιθυμίες σου και την ποιότητα. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αυτό που συμβαίνει στα ΑΒ!

Τώρα που χρειάζεσαι στήριξη για να ανταπεξέλθεις στη «νέα πραγματικότητα» και την οικονομική κρίση από την πανδημία, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα σου, προσφέροντας σταθερά τις πιο χαμηλές τιμές με το γαλάζιο «σηματάκι» της εγγύησης. Φροντίζουν, άλλωστε, γι’ αυτό οι άνθρωποι της ΑΒ, που μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες παρακολουθούν το σύνολο της αγοράς, συγκεντρώνουν και αναλύουν δεδομένα και βελτιώνουν τις τιμές σε ακόμη περισσότερα προϊόντα, σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες, για να σου προσφέρουν τις πιο χαμηλές! Πάντα με την κορυφαία ποιότητα ΑΒ που εμπιστεύεσαι!

Εσύ μπορείς να το τσεκάρεις. Και όταν σου ξαναπούν εκείνο το ανέκδοτο, να χαμογελάσεις για τους δικούς σου λόγους…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024