Θυμάσαι εκείνο το ανέκδοτο με την τιμή της βενζίνης; Που ο ένας φίλος λέει στον άλλον “ακρίβυνε πάλι” και εκείνος του απαντάει: “Και τι με νοιάζει; Εγώ 50 ευρώ έβαζα, 50 θα βάζω”.

Πόσες φορές δεν το έχεις σκεφτεί βγαίνοντας για ψώνια; Το μπάτζετ σου να είναι συγκεκριμένο και καθόλου ευκαταφρόνητο, αλλά συχνά να χρειάζεται να το υπερβείς για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Ή να επιστρέφεις με λιγότερα από όσα υπολόγιζες… Και πόσο θα ήθελες μια φορά αυτό να αντιστραφεί. Να γεμίσεις το καλάθι σου με περισσότερα αγαθά χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα – ακόμη καλύτερα, να σου περισσέψουν και χρήματα!

.

Σκέψου τώρα αυτό να συμβαίνει κάθε φορά. Να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ και να βρίσκεις εγγυημένα τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς σε εκατοντάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης – και όχι μόνο! Και σίγουρα χαμηλές τιμές σε περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να μπορείς να διαλέγεις χωρίς εκπτώσεις στις επιθυμίες σου και την ποιότητα. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αυτό που συμβαίνει στα ΑΒ!

Τώρα που χρειάζεσαι στήριξη για να ανταπεξέλθεις στη «νέα πραγματικότητα» και την οικονομική κρίση από την πανδημία, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα σου, προσφέροντας σταθερά τις πιο χαμηλές τιμές με το γαλάζιο «σηματάκι» της εγγύησης. Φροντίζουν, άλλωστε, γι’ αυτό οι άνθρωποι της ΑΒ, που μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες παρακολουθούν το σύνολο της αγοράς, συγκεντρώνουν και αναλύουν δεδομένα και βελτιώνουν τις τιμές σε ακόμη περισσότερα προϊόντα, σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες, για να σου προσφέρουν τις πιο χαμηλές! Πάντα με την κορυφαία ποιότητα ΑΒ που εμπιστεύεσαι!

Εσύ μπορείς να το τσεκάρεις. Και όταν σου ξαναπούν εκείνο το ανέκδοτο, να χαμογελάσεις για τους δικούς σου λόγους…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο