
Survivor: «Η Μαριάνθη φοβήθηκε να το παραδεχτεί» λέει η Μαργαρίτη για το περιστατικό με την τροφή
Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη μίλησε για τους συμπαίκτες της.
Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου η Σοφία Μαργαρίτη βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις για το Survivor.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ένα από τα τελευταία περιστατικά που απασχόλησαν τους τηλεθεατές.
Συγκεκριμένα η Μαργαρίτη μίλησε για το περιστατικό με την τροφή που βρέθηκε στη ζούγκλα και τη στάση που τήρησε η Μαριάνθη.
«Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στο παιχνίδι, μιας και είμαι έξω πλέον, αλλά μπορώ να υποθέσω. Ίσως κάτι να βρέθηκε από τροφή το οποίο φαντάζομαι θα ήταν κάτι πολύ μικρό. Εγώ θεωρώ ότι φοβήθηκε να το παραδεχτεί και επειδή έχει μείνει και μόνη της, αλλά είναι έτσι η Μαριάνθη μου, είναι τόσο καλό κορίτσι» σχολίασε η Σοφία Μαργαρίτη.
Η ίδια παραδέχτηκε και πως έχει έρθει κοντά με την Μαριάνθη και είχε μόνο καλά να πει για εκείνη.
Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε.
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο


