Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόπειρα αρπαγής στην Πάρο: Πώς κατάφερε να ξεφύγει ο 16χρονος

Απόπειρα αρπαγής στην Πάρο: Πώς κατάφερε να ξεφύγει ο 16χρονος

Ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι μπήκε με τη θέλησή του στο αυτοκίνητο, καθώς τουλάχιστον ο ένας από τους φερόμενους ως απαγωγείς ήταν γνωστός του, αλλά στη συνέχεια απειλήθηκε η ζωή του με αποτέλεσμα να πηδήξει από το αυτοκίνητο για να διαφύγει.

Συναγερμός έχει σημάνει στην τοπική Αστυνομία της Πάρου μετά την αποκάλυψη ανήλικου αγοριού πως έγινε απόπειρα αρπαγής εις βάρος του.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που κατηγορούνται ότι άρπαξαν έναν 16χρονο, ο οποίος στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει πηδώντας από το αυτοκίνητο τους. Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο ανήλικος μπήκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητο τους και μάλιστα στη συνέχεια τους απείλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι μπήκε με τη θέλησή του στο αυτοκίνητο, καθώς τουλάχιστον ο ένας από τους φερόμενους ως απαγωγείς ήταν γνωστός του, αλλά στη συνέχεια απειλήθηκε η ζωή του με αποτέλεσμα να πηδήξει από το αυτοκίνητο για να διαφύγει.

Ο 16χρονος τελικά κατάφερε να ξεφύγει κι έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από έναν περαστικό τον οποίο είχε δει. Οι δύο τους κυνήγησαν τον 16χρονο και στην προσπάθειά τους να το πιάσουν έπεσαν πάνω σε τοίχο με το όχημα τους.

Οι αστυνομικοί της Πάρου ερευνούν με πολύ προσοχή την καταγγελία, ενώ πληροφορίες του Cyclades24.gr αναφέρουν ότι έχει γίνει προσαγωγή δύο υπόπτων.

Σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024