Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σπουδαία νίκη για τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με την ομάδα του Λοπετέγκι να επικρατεί με 1-0 της Μπέτις και να μεγαλώνε τη διαφορά της από τους… κυνηγούς της τετράδας στους έξι βαθμούς.
Ψυχολογική και βαθμολογική… ένεση για τη Σεβίλλη! Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι κατάφερε να πάρει το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και επικράτησε με 1-0 της… μισητής Μπέτις στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» για την 27η αγωνιστική της La Liga.
Η Σεβίλλη πήρε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, καθώς με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα του Λοπετέγκι αύξησε τη διαφορά της από την 5η Σοσιεδάδ στους έξι βαθμούς και νιώθει μία άνεση σχετικά με το κυνήγι του εισιτηρίου του Champions League.
Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή της Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μπόνο να βγάζει το σουτ του Ιγκλέσιας και να κρατάει το 0-0. Από την άλλη η Σεβίλλη, στην πρώτη της ουσιαστική φάση βρήκε και το γκολ. μετά από βαθιά μπαλιά του Νάβας, ο Εν Νεσιρί κατέβασε ιδανικά στην πλάτη της άμυνας της Μπέτις, απέφυγε και τον Ρόμπλες και από δεξιά πλάσαρε για το 1-0 στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρόμπλες να βγάζει τα σουτ των Ράκιτιτς και Οκάμπος. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Σεβίλλη πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!