Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε το ντέρμπι η Σεβίλλη (1-0)

Πήρε το ντέρμπι η Σεβίλλη (1-0)

Σπουδαία νίκη για τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με την ομάδα του Λοπετέγκι να επικρατεί με 1-0 της Μπέτις και να μεγαλώνε τη διαφορά της από τους… κυνηγούς της τετράδας στους έξι βαθμούς.

Ψυχολογική και βαθμολογική… ένεση για τη Σεβίλλη! Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι κατάφερε να πάρει το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και επικράτησε με 1-0 της… μισητής Μπέτις στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» για την 27η αγωνιστική της La Liga.

Η Σεβίλλη πήρε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, καθώς με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα του Λοπετέγκι αύξησε τη διαφορά της από την 5η Σοσιεδάδ στους έξι βαθμούς και νιώθει μία άνεση σχετικά με το κυνήγι του εισιτηρίου του Champions League.

Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή της Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μπόνο να βγάζει το σουτ του Ιγκλέσιας και να κρατάει το 0-0. Από την άλλη η Σεβίλλη, στην πρώτη της ουσιαστική φάση βρήκε και το γκολ. μετά από βαθιά μπαλιά του Νάβας, ο Εν Νεσιρί κατέβασε ιδανικά στην πλάτη της άμυνας της Μπέτις, απέφυγε και τον Ρόμπλες και από δεξιά πλάσαρε για το 1-0 στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρόμπλες να βγάζει τα σουτ των Ράκιτιτς και Οκάμπος. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Σεβίλλη πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας Κάρλος, Κουντέ, Γκόμες (67’ Ράκιτιτς), Οκάμπος (86’ Ρεκίκ), Φερνάντο (78’ Γκουντέλι), Ακούνια, Σούσο (67’ Τόρες), Χορδάν, Εν Νεσιρί (86’ Ντε Γιονγκ)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Ρουίθ, Γουαρδάδο (64’ Χουάνμι), Μαντί, Μιράνδα (77’ Άλεξ Μορένο), Έμερσον, Κανάλες, Ροντρίγκες, Φεκίρ, Ιγκλέσιας, Ρουϊμπάλ (64’ Χοακίν)

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024