Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Μαραντόνα: Τις τελευταίες μέρες τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να φέρεται να είναι δεμένος στο κρεβάτι λίγες μέρες πριν πεθάνει.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από 4 μήνες περίπου, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο και σκορπώντας θλίψη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο Αργεντινός θρύλος πέθανε στις 25 του Νοέμβρη και μέχρι σήμερα είναι άγνωστο υπό ποιες συνθήκες. Οι αρχές στο Μπουένος Άιρες έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν σε τι συνθήκες απεβίωσε, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα.
Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μαραντόνα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν πολύ δύσκολες, ειδικά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο κεφάλι, με δημοσίευμα να τονίζει ότι όσο ήταν στο νοσοκομείο τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι!
Ο λόγος ήταν ότι λόγω της χρήσης ουσιών και της κατάστασης του που δεν ήταν καλή, θα μπορούσε να κάνει κακό στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον φροντίσουν, αφού βρισκόταν σε πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη κατάσταση. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου φύγει από τη ζωή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.