Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Μαραντόνα: Τις τελευταίες μέρες τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Μαραντόνα: Τις τελευταίες μέρες τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να φέρεται να είναι δεμένος στο κρεβάτι λίγες μέρες πριν πεθάνει.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από 4 μήνες περίπου, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο και σκορπώντας θλίψη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο Αργεντινός θρύλος πέθανε στις 25 του Νοέμβρη και μέχρι σήμερα είναι άγνωστο υπό ποιες συνθήκες. Οι αρχές στο Μπουένος Άιρες έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν σε τι συνθήκες απεβίωσε, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μαραντόνα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν πολύ δύσκολες, ειδικά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο κεφάλι, με δημοσίευμα να τονίζει ότι όσο ήταν στο νοσοκομείο τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι!

Ο λόγος ήταν ότι λόγω της χρήσης ουσιών και της κατάστασης του που δεν ήταν καλή, θα μπορούσε να κάνει κακό στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον φροντίσουν, αφού βρισκόταν σε πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη κατάσταση. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου φύγει από τη ζωή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024