
Φαβορί ο Χάβος για τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Μάκης Χάβος φαίνεται πως θα είναι εκλεκτός για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης με τις δύο πλευρές να έχουν άμεσα ραντεβού ώστε να δώσουν τα χέρια.
Ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης αφού μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δήλωσε παραίτηση η οποία κι έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού με τον Μάκη Χάβο να φαίνεται πως είναι το φαβορί για να τον διαδεχτεί.
Ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να έχει άμεσα ραντεβού με τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αν επέλθει συμφωνία θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Απόλλωνα στα πλέι άουτ.
- Κυρ. Μητσοτάκης: Αναδίπλωση για το ασυμβίβαστο υπουργού–βουλευτή – Πώς μπήκε στο «συρτάρι» η πρόταση
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Απειλές Ντόναλντ Τραμπ κατά Ιράν: Για κάθε νεκρό Αμερικανό στρατιώτη, θα πληρώνετε πολλαπλάσια
- «Δέχτηκα τον ρόλο στο Grease, γιατί χρειαζόμουν δουλειά»
- Η κατάδυση του Βασίλη Κικίλια στην Αμοργό και το «απέραντο γαλάζιο»
- «Θερμό επεισόδιο» Κίνας – Φιλιππίνων μεταξύ ναυτών με κουπιά και ξύλα σε διαφιλονικούμενο έδαφος


