Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλιαρι – Γιουβέντους 1-3

Κάλιαρι – Γιουβέντους 1-3

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι σε τρομερή κατάσταση και να σκοράρει τρεις φορές, η Γιουβέντους πέρασε εύκολα από τη Σαρδηνία, επικρατώντας της Κάλιαρι με 3-1!

Μάχη μέχρι τέλους θα δώσει η Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» έκανε το καθήκον της στη Σαρδηνία και επικράτησε με 3-1 της Κάλιαρι για την 27η αγωνιστική της Serie A, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει στο… τέλειο χατ τρικ!

Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη και μείωσαν άμεσα τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ίντερ στους δέκα βαθμούς, έχοντας ωστόσο και έναν αγώνα λιγότερο από τους «νερατζούρι».

Πρώτο χατ τρικ στο 2021 για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ που έφτασε τα 23 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά του από τον 2ο Λουκάκου στα τέσσερα τέρματα.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 10′ με τον Χουαρδάδο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Κριστιάνο με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Στο 25ο λεπτό, ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Κράνιο και έγραψε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για το «τρίποντο».

Στο 32ο λεπτό, ο Ρονάλντο σκόραρε το τρίτο του γκολ, έφτασε στο χατ τρικ και μάλιστα στο… τέλειο χατ τρικ, καθώς σκόραρε ένα γκολ με το δεξί πόδι, ένα με το αριστερό και ένα με το κεφάλι!

Το μόνο που κατάφερε η Κάλιαρι, ήταν να μειώσει στο 61ο λεπτό με τον Σιμεόνε και να διαμορφώσει το τελικό 3-1, με τη Γιουβέντους να φτάσει σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Σεπιτέλι (69′ Κλάβαν), Γοδίν, Ρουγκάνι (80′ Γκαστόν Περέιρο), Τζάπα (69′ Ασαμόα), Μάριν, Ναϊνγκολάν, Ντάνκαν (80′ Καλαμπρέσι), Νάντεθ, Σιμεόνε (80′ Τσέρι), Ζοάο Πέδρο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Χουαρδάδο (83′ Φραμπότα), Ντε Λιχτ, Κιελίνι (70′ Μπονούτσι), Άλεξ Σάντρο (34′ Μπερναντέσκι), Ντανίλο, Ραμπιό, Κιέζα (83′ Αρτούρ), Κουλουσέφσκι, Μοράτα (70′ ΜακΚένι), Κριστιάνο

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024