Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την ΕΠΟ

Νέα ψήφο εμπιστοσύνης στον Θοδωρή Ζαγοράκη και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Με δηλώσεις του στη Real News τόνισε πως είναι αναγκαία η εφαρμογή της ολιστικής μελέτης, όπως και η ανάληψη σημαντικών θέσεων από ικανούς ανθρώπους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο έχει υποστεί μεγάλο τσαλάκωμα. Η ανάμειξη του Ζαγοράκη χρειάζεται ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, πλήρη εφαρμογή της ολιστικής μελέτης και ικανούς ανθρώπους από την αγορά για τις θέσεις του CEO, του αναπληρωτή του, του τεχνικού διευθυντή και αλλού.

Είναι στοίχημα για τον Ζαγοράκη η διαχείριση της καθημερινότητας στην ΕΠΟ. Υπάρχει ανάγκη ανανέωσης των διοικητικών στελεχών. Δεν μπορούμε να υποδείξουμε τι θα ψηφίσουν οι εκλέκτορες, αλλά έχουμε άποψη. Απαιτείται ανανέωση στο διοικητικό κορμό.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει υποψηφιότητα αποδεκτή από όλους. Η υποψηφιότητα αυτή ήρθε επειδή δουλέψαμε σωστά, κάτω από τα ραντάρ των ΜΜΕ. Κανείς στο παρελθόν δεν κατάφερε κάτι αντίστοιχο. Ανανεωμένη διοίκηση γιατί όχι με προσωπικότητες του 2004, σε συνδυασμό με κάποια έμπειρα στελέχη που υπάρχουν.

Οι εκλέκτορες κρίνονται και πρέπει να αποφασίσουν αν τους αρέσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο ή αν είναι καλά εκτελεστικά όργανα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr