Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Αγκαλιά» με το… σεντόνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0)

«Αγκαλιά» με το… σεντόνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μια κυνική εμφάνιση επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της Premier League

Πολύ σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ κι επέστρεψε στη 2η θέση, με μια εμφάνιση κυνική, όπου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν σοβαροί και πλέον έχουν στα χέρια τους μια θέση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά το ματς, στο 25ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, με τον Γκρίνγουντ να βγάζει τη σέντρα και τον Ράσφορντ να πιάνει την κεφαλιά αλλά να αστοχεί για λίγο. Στο 37ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι είπε όχι σε σουτ του Γκρίνγουντ και στο 39’ σταμάτησε και την κεφαλιά του Ράσφορντ.

Τελικά στο 54’ μετά από κόρνερ ο Ντόουσον προσπαθώντας να απομακρύνει πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. Στο 60ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι έσωσε μετά από σουτ του Φερνάντες ενώ στο 78’ το σουτ του Γκρίνγουντ σταμάτησε στο δοκάρι των «σφυριών» και αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη στιγμή στο ματς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν Μπισάκα, Φρεντ, Φερνάντες, Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ντόουσον, Ντιόπ, Τζόνσον (62’ Λαντσίνι), Τσουφάλ, Νόουμπλ, Αντόνιο, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (62’ Μπενραχμά).

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024