Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Ολυμπιακός περνά ένα εύκολο απόγευμα στη Λάρισα καθώς μετά τα γκολ του Χασάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33′ και το 0-2 του Ανδρούτσου στο 55′ οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα.
Συγκεκριμένα, ο… συνήθης ύποπτος Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο δράστης του 0-3 στο 80′. Ο Μαροκινός πήρε την πάσα του Γιώργου Μασούρα και τη μετέτρεψε σε γκολ, σκοράροντας για ακόμη μία φορά στο πρωτάθλημα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!