Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» το κοινό ο Κωνσταντίνος Παντελίδης - Ο μικρός αδελφός του Παντελή που λάτρεψε το Twitter

«Λύγισε» το κοινό ο Κωνσταντίνος Παντελίδης – Ο μικρός αδελφός του Παντελή που λάτρεψε το Twitter

Ο νεαρός τραγουδιστής συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στη μουσική βραδιά «Σπίτι με το MEGA, καλεσμένος του Πάνου Κιάμου, ερμηνεύοντας τραγούδια του αδελφού του.

Συγκίνησε με τη φωνή και ταυτόχρονα ξύπνησε μνήμες ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος.

Ο νεαρός τραγουδιστής συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στη μουσική βραδιά «Σπίτι με το MEGA, καλεσμένος του Πάνου Κιάμου, ερμηνεύοντας τραγούδια του αδελφού του.

Η φωνή του μοιάζει εκπληκτικά με αυτή του αείμνηστου αδερφού του. Ο νεαρός Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεσηκώσει τραγουδώντας τα κομμάτια του αδερφού του που αγάπησε το κοινό και δεν σταμάτησε ποτέ να τα ακούει.

Μαζί με τον Πάνο Κιάμο  τραγούδησαν «Τα σχοινιά σου» και «Πίνω από κει ψηλά», Θυμάμαι» και «Συνοδεύομαι», «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Γίνεται» και «Καιρό τώρα πάει».

Τι είπε ο Κιάμος για τον Κωνσταντίνο

Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, έχει ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music, ενώ κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο «Κι αν σε μισώ» σε δική του μουσική και στίχους.

Ξεκίνησε τη μουσική σε ηλικία 7 ετών όταν τον έγραψαν οι γονείς του να μάθει κιθάρα ενώ φοιτά σε σχολή μουσικής τεχνολογίας.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τον έχει επηρεάσει η μουσική του αδελφού του. «Όλη Ελλάδα επηρεάστηκε από τον Παντελή, πόσο μάλλον εγώ που ήμασταν και στο ίδιο σπίτι».

Όπως είπε θα τραγουδήσει και τραγούδια του αδελφού του ενώ αυτό στο οποίο έχει αδυναμία είναι το «Τέτοια αγάπη δεν αξίζω».

«Λύγισε» το Twitter

Στο Twitter οι χρήστες δεν έπαψαν να γράφουν κολακευτικά σχόλια με αναφορές στον ίδιο αλλά και στον αείμνηστο Παντελή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024