
Τροχαίο στη Βουλή : Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου μοτοσυκλετιστή – «Τελείωσε, θα δωρίσουμε τα όργανά του»
Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 23χρονου, ο οποίος την Παρασκευή (12/3) ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, έξω από τη Βουλή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο να καταλήξει εγκεφαλικά νεκρός, με την κατάστασή του να είναι μη αναστρέψιμη
Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 23χρονου, ο οποίος την Παρασκευή (12/3) ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, έξω από τη Βουλή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο να καταλήξει εγκεφαλικά νεκρός, με την κατάστασή του να είναι μη αναστρέψιμη.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η μητέρα αναφέρθηκε στην απόφασή της να δωρίσει τα όργανα του γιου της.
«Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… τελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν» λέει η μητέρα του.
Ψάχνουν μάρτυρες από το σημείο
Από την πλευρά της η αδελφή του 23χρονου ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο τροχαίο.
«Ο αδελφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα».
- Κουτσούμπας: Κρίσιμο για τον λαό να απαλλαγεί από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και των διαχειριστών
- Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών
- Η Άρσεναλ κυνηγά την… αθανασία
- Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ένα ακόμη παιδί «απαρνείται» το επώνυμο του πατέρα
- Λούλα εναντίον ΗΠΑ: Η Βραζιλία δεν είναι μια «σκάρτη δημοκρατία»
- Ανεπανάληπτο τρολάρισμα της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα για τα «fake news» με τον Χούλιαν Αλβαρες (pics)



