Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άουγκσμπουρκ – Γκλάντμπαχ 3-1

Άουγκσμπουρκ – Γκλάντμπαχ 3-1

Νίκη χρυσάφι για Άουγκσμπουργκ, καθώς επικράτησε με 3-1 της Γκλάντμπαχ για την 25η αγωνιστική της Bundesliga αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 10 βαθμούς

Τεράστια νίκη για την Άουγκσμπουργκ με 3-1 απέναντι στην Γκλάντμπαχ! Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο η Άουγκσμπουργκ ήταν πιο αποτελεσματική και έφτασε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» με το οποίο αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 10 βαθμούς.

Σε τραγική κατάσταση η Γκλάντμπαχ που πλέον μετρά επτά συνεχόμενα παιχνίδια στην Bundesliga χωρίς νίκη και βλέπει το τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται όλο και περισσότερο…

Τα «πουλάρια» είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μισάωρο, χάνοντας μερικές ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τον Στιντλ και τον Τουράμ. Η μεγαλύτερη φάση ήρθε στο 37ο λεπτό όταν ο Τουράμ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο Στιντλ, με τον αρχηγό της Γκλάντμπαχ να στέλνει την μπάλα άουτ!

Με την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, η Άουγκσμπουργκ έγραψε το 1-0, όταν από σέντρα του Καλιγκιούρι, ο Βάργκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μία υπέροχη κεφαλιά στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Γκλάντμπαχ δικαιώθηκε στο 68ο λεπτό, με τον Νόιχαους να ισοφαρίζει με ένα υπέροχο σουτ και να γράφει το 1-1… Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Ρίχτερ βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό 3-1 για την Άουγκσμπουργκ διαμόρφωσε ο Χαν στο 89ο λεπτό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκεβιτς, Φράμπεργκερ, Γκουβελέου, Ουνουοκάι, Γκάμνι, Στρομπλ (67′ Όξφορντ), Κεντίρα, Καλιγκιούρι (67′ Γκρουέθο), Μπένες (45′ Βάργκας), Ρίχτερ (90+2′ Γκρέγκοριτς), Χαν (90+2′ Μπαζέε)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ (78′ Χέρμαν), Χόφμαν, Νόιχαους, Λατσάρο, Στιντλ, Τουράμ (78′ Εμπολό), Πλεά

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024