Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιεροκλής Μιχαηλίδης : «Να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια» - Γιατί δεν μιλά για τις καταγγελίες στο θέατρο;

Ιεροκλής Μιχαηλίδης : «Να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια» – Γιατί δεν μιλά για τις καταγγελίες στο θέατρο;

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε  ότι πήρε μία απόφαση μαζί με άλλους ηθοποιούς να μην μιλούν δημόσια αν δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις

Στον Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και τους ηθοποιούς που έχουν καταγγελθεί μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε  ότι πήρε μία απόφαση μαζί με άλλους ηθοποιούς να μην μιλούν δημόσια αν δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.

Γιατί δεν μιλάει για τις καταγγελίες

«Φυσικά πέφτουμε όλοι από τα σύννεφα, αλλά επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα κι επειδή μας ζήτησαν να μιλήσουμε εγώ και πολλοί άνθρωποι ακόμα αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για να παραμείνει σοβαρό αυτό το θέμα. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Είπαμε το αυτονόητο, ότι όλοι εμείς σαφώς υποστηρίζουμε τα θύματα, σαφώς και είσαι εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, είτε είναι σεξουαλική ή μη. Αυτό πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια. Μέχρι τον βαθμό που γίνονται κακώς. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το ελέγξουμε.

«Αν βγαίνουμε όλοι και μιλάμε για πράγματα που δε γνωρίζουμε και δεν έχουμε στοιχεία, θα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ των θυμάτων, κι εναντίον των θυτών και από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και όταν χρειαστεί να κληθούμε για κάτι που ξέρουμε φυσικά θα μιλήσουμε. Είναι ξεκάθαρη η θέση» συμπλήρωσε.

«Υπάρχει και ένα άλλο ηθικό κομμάτι. Οποιοσδήποτε εκμεταλλεύεται τη θέση του και την ισχύ που έχει για να μπορέσει να εκβιάσει, είναι εντελώς απαράδεκτο. Αν κάτι τέτοιο πέσει στην αντίληψη μας θα είμαστε συγκρουσιακοί. Το όχι είναι όχι πέρα από κάθε συζήτηση, αλλά δεν πρέπει να καταργούμε το τεκμήριο αθωότητας και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024