Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Περικλής Λιανός : «Όταν ήμουν μέλος του Πειθαρχικού στο ΣΕΗ δικάσαμε έναν πολύ γνωστό ηθοποιό»

Περικλής Λιανός : «Όταν ήμουν μέλος του Πειθαρχικού στο ΣΕΗ δικάσαμε έναν πολύ γνωστό ηθοποιό»

Ο ηθοποιός μίλησε για το τέλος του «Καφέ της Χαράς», καθώς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα τα γυρίσματα, ενώ εισχώρησε και σε άλλα θέματα όπως τις πρόσφατες καταγγελίες από τον χώρο του θεάματος που σόκαραν το πανελλήνιο

Για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες εβδομάδες μίλησε ο ηθοποιός, Περικλής Λιανός.

Ο ηθοποιός μίλησε για το τέλος του «Καφέ της Χαράς», καθώς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα τα γυρίσματα, ενώ εισχώρησε και σε άλλα θέματα όπως τις πρόσφατες καταγγελίες από τον χώρο του θεάματος που σόκαραν το πανελλήνιο.

Μάλιστα, ο ίδιος στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πειθαρχικού του ΣΕΗ το 2012 αποκαλύπτοντας ότι στη θητεία του έφτασαν στο Σωματείο καταγγελίες για έναν πολύ γνωστό όνομα που επέσυραν κυρώσεις χρηματικές όχι όμως και τη διαγραφή του.

Όπως είπε αναλυτικά:

«To 2012 ήμουν μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ και του Πειθαρχικού. Μας ερχόντουσαν και τότε καταγγελίες. Δικάσαμε και έναν, γνωστό όνομα. Το αίτημα ήταν να διαγραφεί. Εμείς δεν το διαγράψαμε, ήταν στα όρια της σύνταξης και το θεώρησα πολύ άσχημο να διαγράψεις έναν άνθρωπο, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ να αθωωθεί, υποστήριξε πολύ τον εαυτό του. Είχε δώσει ένα χαστούκι σε έναν ηθοποιό και ήρθε ο ηθοποιός να το καταγγείλει. Κάναμε ότι προβλέπει ο κανονισμός, χρηματικό πρόστιμο και να ενημερωθεί όλος ο χώρος, όλα τα θέατρα, με επιστολές και στα κινητά τους για την ποινή αυτού του ανθρώπου».

Στον κυκεώνα της επικαιρότητας ο ίδιος διακρίνει ανάμεσα στο εξαγριωμένο πλήθος εναντίον των καταγγελλόμενων και ηθοποιούς που παρότι και οι ίδιοι δεν έχουν την καλύτερη συναδελφική συμπεριφορά είναι από τους πρώτους που κρατούν τη «λίθο» στο χέρι.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην κοινή πεποίθηση που υπήρχε για χρόνια στο θέατρο ότι ένας ηθοποιός πρέπει να αντέχει κακές συμπεριφορές ώστε να εξασφαλίσει την πορεία του στον χώρο.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024