Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί : Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της
Διασώστες έριξαν ειδική κάμερα σε πηγάδι στην Παιανία, ψάχνοντας να βρουν ένα σημάδι, ένα ίχνος της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη που αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί
Διασώστες έριξαν ειδική κάμερα σε πηγάδι στην Παιανία, ψάχνοντας να βρουν ένα σημάδι, ένα ίχνος της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη που αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί.
«Εντοπίσαμε ένα πηγάδι που δεν είχε εισαχθεί ρίξαμε τις κάμερες. Τώρα ψάχνουν τα παιδιά από κάτω σε ένα άλλο δύσκολο σημείο» σημείωσε ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.
Περισσότεροι από 60 διασώστες και με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων χτένισαν την περιοχή της Παιανίας, όπου ερεύνησαν όλα τα πιθανά σημεία.
«Ξεκινάμε σχεδόν από μηδενική βάση. Η μόνη πληροφορία που έχουμε και είναι αξιόπιστη είναι ότι εθεάθη την ημέρα εκείνη στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, περίπου 700 μέτρα από εδώ που βρισκόμαστε τώρα» πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.
«Να γυρίσει πίσω να την αγκαλιάσουμε όλοι και να ησυχάσουμε σαν οικογένεια, γιατί δεν αντέχουμε άλλο» ήταν η έκκληση του πατέρα της 19χρονης, Γιάννη Βασίλη.
Στην περιοχή υπάρχουν χωράφια και αμέτρητα χαντάκια και φρεάτια και οι διασώστες σάρωσαν όλη την περιοχή.
Η 19χρονη Άρτεμις αγνοείται εδώ και πέντε μήνες. Έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο από το σπίτι της προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα στην περιοχή της Παιανίας.
Έκτοτε και παρά τις μαρτυρίες που υπήρχαν, τα ίχνη της αγνοούνται.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).