Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί : Η μαρτυρία – κλειδί λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Το πρώτο φως στο σκοτάδι στην υπόθεση της αγνοούμενης 19χρονης από το Κορωπί αναμένεται να δώσει μια νέα μαρτυρία.
Μια μαρτυρία – «κλειδί» ενός ατόμου που είδε την 19χρονη Άρτεμις Βασίλη το απόγευμα λίγο πριν εξαφανιστεί ίσως ξεδιπλώσει το κουβάρι της υπόθεσης – θρίλερ.
Η αποψινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για την αγνοούμενη κοπέλα.
Ανάμεσα στα στοιχεία που θα παρουσιαστούν είναι το ηλεκτρονικό της στίγμα, η πορεία του και άλλα νέα δεδομένα. Πού πήγε η 19χρονη εκείνο το μοιραίο απόγευμα λίγο πριν χαθεί και τι ζήτησε;
Εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο
Η 19χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου. Έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένειά της στο Κορωπί στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία.
Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι ο θείος της φέρεται να δήλωσε ότι την είδε να περιμένει στη στάση του λεωφορείου, ενώ στις 5.50 μ.μ. το κινητό της απενεργοποιήθηκε στην Κάντζα.
Έκτοτε η κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αστυνομική πηγή δήλωσε στην «Καθημερινή» ότι η περιοχή όπου σταμάτησε να εκπέμπει το κινητό της τηλέφωνο ερευνήθηκε επισταμένως είτε για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός θανατηφόρου δυστυχήματος είτε ακόμα και αυτό της δολοφονίας κοντά στην περιοχή εξαφάνισής της.
Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε και drone της ΕΛ.ΑΣ. και ζητήθηκε η συνδρομή στελεχών της ΕΜΑΚ, ακόμα και του Λιμενικού. Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442