Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΕΔ : Ο εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Τζοβάρας στο Αλκαζάρ

ΚΕΔ : Ο εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Τζοβάρας στο Αλκαζάρ

Ο Κρίστο Τόβερ ορίστηκε ως διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League και στη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ορίστηκε ξένος ρέφερι.

Πιο συγκεκριμένα, ο εσθονός Κρίστο Τόβερ ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Δικέφαλο του Βορρά, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, τέταρτο τον Ευαγγέλου και στο VAR το βέλγο Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Ο 39χρονος έχει διαιτητεύσει ακόμα δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, στις οποίες ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Για την ακρίβεια το 2011 ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-0 κόντρα στη Βαλερέγκα, ενώ το 2018 είχε ηττηθεί με 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα, ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος το Βόλος – ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος το Άρης – ΟΦΗ (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης), ο Βρέσκας το Λαμία – Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος) και ο Παπαπέτρου την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024