Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλετε να χωρίσετε με μήνυμα; - Να τι θα στείλετε

Θέλετε να χωρίσετε με μήνυμα; – Να τι θα στείλετε

Μηνύματα δια πάσα νόσο και πάσα… παρασπονδία σάς έχει κάνει

Κανείς δεν χαίρεται να τον χωρίζουν με μήνυμα και σίγουρα δεν είναι και το πιο σωστό πράγμα στον κόσμο, όμως καμιά φορά δεν υπάρχει άλλη λύση.

Θες το lockdown που δεν επιτρέπει συναντήσεις με… εξωσπιτικούς, θες η κακή διάθεση της περιόδου που μας κάνει να θέλουμε να αποφύγουμε όσο περισσότερες εντάσεις μπορούμε… Δεν έχουν τόση σημασία οι λόγοι όσο το αποτέλεσμα: Έχετε αποφασίσει να χωρίσετε με τον πιο ψυχρό δυνατό τρόπο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε και αγενείς. Τα παρακάτω μηνύματα που καλύπτουν σχεδόν κάθε σενάριο χωρισμού, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους, χωρίς να χρειαστεί να το πολυσκεφτείτε. Πάρτε ιδέες, όμως κάντε τη διατύπωση λίγο πιο προσωπική. Δεν είστε γραφείο τύπου.

Αν βγήκατε μια φορά (έστω ψηφιακά) και βαρεθήκατε

«Ήταν πολύ ωραία χθες το βράδυ, όμως νομίζω ότι δεν ταιριάζουμε. Καλή τύχη με τα επόμενα ραντεβού!»

Αν τον/την συμπαθήσατε, όμως δεν υπάρχει η παραμικρή χημεία

«Φαίνεσαι πολύ καλός άνθρωπος και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Όμως δεν ξέρω αν ταιριάζουμε στο ερωτικό κομμάτι. Ξέρω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις – και ότι κάποιος ψάχνει για σένα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και σου εύχομαι τα καλύτερα».

Αν έχετε βγει δυο-τρια ραντεβού

«Ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα, όμως νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα. Θα ήθελα να μην ξαναβγούμε».

Αν ήταν αγενής

«Θέλω να ξέρεις ότι η συμπεριφορά σου με έκανε να αισθανθώ άσχημα. Μου φάνηκε αγενής και κακή και πραγματικά δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε. Όμως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και σου εύχομαι τα καλύτερα».

Αν έχετε ήδη κάνει σεξ ή έχετε βγει κάμποσες φορές

«Πέρασα πολύ ωραία τις τελευταίες εβδομάδες, όμως δεν νομίζω ότι το μεταξύ μας μπορεί να εξελιχθεί. Ψάχνω κάτι παραπάνω και νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω και για τους δυο μας, που θα μας ταιριάζει καλύτερα. Καλή τύχη!»

Αν απλώς ανταλλάσσετε μηνύματα

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σου! Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις κάποιον μέσω chat, όμως δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να συναντηθούμε από κοντά, όμως ελπίζω ότι σύντομα θα βρεις κάποια που θα θέλει!»

Αν είναι υπερενθουσιώδης

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, όμως δεν θέλω να συναντηθούμε ή να συνεχίσουμε να μιλάμε».

Αν δεν έχετε χρόνο για έρωτες

«Πραγματικά απόλαυσα τα ραντεβού μας, όμως το πρόγραμμά μου είναι τόσο γεμάτο αυτή τη στιγμή που δεν έχω χρόνο να συναντηθούμε ξανά. Ίσως οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν στο μέλλον, όταν θα έχουμε καλύτερο timing. Μέχρι τότε, σου εύχομαι τα καλύτερα».

Αν είναι σαφές ότι δεν έχει ξεκολλήσει από τον/την πρώην

«Τώρα που σε γνώρισα λίγο καλύτερα μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι δεν είσαι έτοιμος για ραντεβού. Ίσως δεν είναι δουλειά μου να σου το πω, όμως έχω υπάρξει στη θέση σου και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πάρεις τον χρόνο σου για να ξεπεράσεις τον χωρισμό πριν αρχίσεις τα ραντεβού. Ελπίζω ότι σύντομα θα είσαι καλύτερα και θα βρεις κάποια/ον που θα σε κάνει εξίσου ευτυχισμένο/η».

Αν έχετε αρχίσει να απομακρύνεστε

«Είναι σαφές ότι οι δρόμοι μας έχουν αρχίσει να τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και πρέπει να εστιάσω στον δικό μου. Δεν πρόκειται να λειτουργήσει η σχέση μας».

Αν σας απάτησε

«Εύχομαι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, όμως έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου από τη στιγμή που έμαθα ότι με απάτησες. Αυτή η σχέση έχει τελειώσει».

Αν θέλετε να μείνετε φίλοι

«Συνειδητοποίησα ότι σε βλέπω περισσότερο ως φίλο παρά ως σύντροφο. Θα ήθελες να συνεχίσουμε τη σχέση μας ως φίλοι στο μέλλον; Θέλω πολύ να είσαι στη ζωή μου».

Αν είστε σε σχέση εξ αποστάσεως

«Συνειδητοποίησα ότι η απόσταση που μας χωρίζει είναι πολύ μεγάλη και δεν υπάρχει άμεση λύση. Δεν είμαι φτιαγμένη/ος για σχέση εξ αποστάσεως. Λυπάμαι, πρέπει να χωρίσουμε».

Αν δεν το πιάνει

«Αν και ξέρω ότι ίσως αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να σου το πω, νιώθω ότι είναι καλύτερο για μένα να εκφράσω ξεκάθαρα τη σκέψη μου και να σου δώσω χώρο να το χωνέψεις».

Αν είναι χεριστικός/ή

«Σου γράφω για να σου πω ότι δεν σκοπεύω να παραμείνω άλλο σε αυτή τη σχέση. Σε παρακαλώ να σεβαστείς τα όρια και τις προτιμήσεις μου και να καταλάβεις ότι το καλύτερο και για τους δυο μας είναι να προχωρήσουμε και να βρούμε ανθρώπους που θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες μας».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024