Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : Θέλουμε να αποδείξουμε στο παιχνίδι με τη Ζενίτ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση

Μπαρτζώκας : Θέλουμε να αποδείξουμε στο παιχνίδι με τη Ζενίτ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το παιχνίδι με τη Ζενίτ και για τον τραυματισμό του Κώστα Παπανικολάου

Στη media day του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση εναντίον της Ζενίτ στο ΣΕΦ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, έκανε ειδική μνεία για τον Πάνγκος και σχολίασε πώς έφθασε στο χειρουργείο ο Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έλληνα τεχνικού:

«Πάντα μια νίκη δημιουργεί καλό κλίμα και οι ήττες το αντίθετο. Είμαστε σε μια φάση της χρονιάς που έχουν διαμορφωθεί πράγματα. Δηλαδή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παίζουμε καλά, και αν δεν το κάνουμε με σταθερότητα, προφανώς δεν παίζουμε καλά και χάνουμε παιχνίδια. Το αυριανό παιχνίδι έχει να κάνει με έναν αντίπαλο που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Μια ομάδα που πάει πολύ καλά, μια ομάδα που έχει κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια, γιατί προφανώς έχει πολύ καλή χημεία. Έχει έναν πάρα πολύ καλό δημιουργό, έχει πάρα πολύ καλούς σουτέρ και παίκτες που ξέρουν να παίζουν μεταξύ τους. Φυσικά, καλό προπονητή. Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς.

Ο Πάνγκος είναι ένας παίκτης που παίζει 28 λεπτά και έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της ομάδας. Γενικά είναι πολύ σημαντικός και προφανώς πρέπει να παίξουμε συνδυασμένη άμυνα πάνω του και τι συνδυασμένες άμυνες θα παίξουμε. Στον πρώτο γύρο τα είχαμε καταφέρει αρκετά καλά σε αυτόν τον τομέα, κατά βάση στη δημιουργία του. Πρέπει να το επαναλάβουμε. Τότε ήταν κομβικός παίκτης ο Παπανικολάου.

Εμείς ακολουθήσαμε όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα που αφορούν πάθηση. Προσπαθήσαμε συντηρητικά να επανέλθει κάνοντας θεραπείες. Δεν είχε τη βελτίωση που περιμέναμε και το επόμενο στάδιο είναι να χειρουργηθεί. Άρα θα κάνει το χειρουργείο, το οποίο θα τον κρατήσει έξω από τα γήπεδα για δυόμισι με τρεις μήνες.

Πάντα υπάρχουν διαφορές στα παιχνίδια. Καταρχήν ήταν πάρα πολύ καλοί οι Μάρτιν και Παπανικολάου, οι οποίοι δεν παίζουν αύριο. Αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Νομίζω πάντα μετράει το κλίμα στην ομάδα, αν κάνεις καλές προπονήσεις. Εμείς έχουμε κάνει μια καλή εβδομάδα όσον αφορά στις προπονήσεις μας. Και ο Κουφός κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνει περισσότερο την τακτική, γιατί ήρθε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή, όπου όλα ήταν εν εξελίξει. Νομίζουμε γενικά πως είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Μένει να αποδειχτεί και στο παιχνίδι».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024