
Λέσβος : Νέα άφιξη προσφύγων στο νησί
Μια βάρκα με 53 πρόσφυγες και μετανάστες από Αφρικανικές χώρες και το Αφγανιστάν έφτασε σήμερα ξημερώματα στην παραλία Τσονια της Λέσβου.
Μια βάρκα με 53 πρόσφυγες και μετανάστες από Αφρικανικές χώρες και το Αφγανιστάν έφτασε σήμερα ξημερώματα στην παραλία Τσονια της Λέσβου. Πρόκειται για τη πρώτη βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνει στη Λέσβο μέσα στον Μάρτιο.
Στο σύνολό τους οι παραπάνω αφού ελέγχθηκαν ιατρικά τέθηκαν σε καραντίνα στον καταυλισμό στα Μεγάλα Θέρμα της βόρειας Λέσβου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Λέσβο δεν επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες, και η άφιξη της βάρκας έγινε εν μέσω θαλασσοταραχής και βροχής.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου

