Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο συνταγών που θα γίνει ανάρπαστο στην Αμερική

Μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο συνταγών που θα γίνει ανάρπαστο στην Αμερική

Εύκολες και απλές συνταγές, κυρίως όμως με παράδοση χρόνων σε μια αριστουργηματική έκδοση με κείμενα και εικόνες που δεν χορταίνονται

Από το άνοιγμα του 2016, το Mister Jiu’s παρέμεινε ένα από τα πιο συναρπαστικά κινέζικα εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες: μια ωδή τόσο για τον σεφ του Brandon Jew’s Ying Ying, όσο και για τη γειτονιά του, την Chinatown του Σαν Φρανσίσκο, την οποία αυτός και ο συνεργάτης του , Tienlon Ho, αποκαλεί «τη γενέτειρα της κινεζικής-αμερικανικής κουζίνας».

Το νέο τους βιβλίο μαγειρικής, «Mister Jiu’s in Chinatown», κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα και ήδη οι παραγγελίες πέφτουν βροχή.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το εστιατόριο που ενημέρωσε σχετικά με αρκετές από τις μυστικές συνταγές και τεχνικές, η αποστολή των συγγραφέων του είναι να μυήσουν τους αναγνώστες στις διαδρομές της κινέζικης μαγειρικής μες στο αμερικανικό, γαστρονομικό περιβάλλον και κοινό. Μια έντονη, ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφα φωτογραφημένο έργο που είναι τόσο πιστό όσο και καινοτόμο – υπάρχει εκεί μέσα συνταγή για πολλά πιάτα και παρασκευές, από μαγιά, μέχρι φυστικοβούτυρο- καθώς και μικρά, σπιρτόζικα κείμενα.

«Το μαγείρεμα εδώ είναι πραγματικά μια πραγματεία γύρω από το νερό», δηλώνουν οι συγγραφείς κατά την παρουσίαση μιας γρήγορη συνταγή για τηγανητές ταϊβανέζικες μελιτζάνες.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι ένα πραγματικό βιβλίο μαγειρικής εστιατορίων. Μες στις σελίδες του, θα βρείτε και πολλά, δύσκολα πιάτα που αξίζουν τον κόπο και χρόνο προετοιμασίας τους – μια ψητή πάπια  χρειάζεται  εννέα σελίδες και περίπου δύο εβδομάδες για την εκτέλεσή της. Ό, τι πρέπει για τους «μάγειρες της καραντίνας».

Παραγγείλτε το βιβλίο από εδώ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024