
Θεσσαλονίκη : Μοτοπορεία διανομέων για μέτρα προστασίας
Οι διανομείς διεκδικούν μεταξύ άλλων, αυστηρότερους ελέγχους και ποινές στις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας, ένταξη στα ΒΑΕ και δωρεάν τεστ κοροναϊού.
Μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν, οι διανομείς, που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Πρόκειται για μια ακόμη κινητοποίηση που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του κλάδου οι οποίοι διεκδικούν μεταξύ άλλων, αυστηρότερους ελέγχους και ποινές στις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας, ένταξη στα ΒΑΕ και δωρεάν τεστ κοροναϊού.
30 νεκροί διανομείς
Όπως αναφέρει το GRTimes, το κάλεσμα έγινε από μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων που τονίζουν : «30 νεκροί διανομείς από εργατικά δυστυχήματα/δολοφονίες! Ένας ακόμη διανομέας νεκρός από εργατικό δυστύχημα/δολοφονία σε ώρα εργασίας!
Πρόκειται για τον 20χρονο συνάδελφο Ν.Σ. ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο όχημα που παραβίασε στοπ στη Ραφήνα.
Την Τσικνοπέμπτη στη Βέροια πελάτης γρονθοκόπησε άγρια συνάδελφο επειδή καθυστέρησε την παραγγελία».
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Η γη της ελιάς: Τα ψέματα φέρνουν ανατροπές




