Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη : Το προφίλ του 28χρονου αστυνομικού που χτυπήθηκε

Νέα Σμύρνη : Το προφίλ του 28χρονου αστυνομικού που χτυπήθηκε

Στενός φίλος του μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον νεαρό αστυνομικό. «Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών όχι 27, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί»

Μόλις ένα χρόνο έχει υπηρετήσει στο Σώμα ο 28χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε ανηλεώς επί 2,5 λεπτά από κουκουλοφόρους το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Στενός φίλος του μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον νεαρό αστυνομικό. «Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών όχι 27, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί».

Λάτρης της γυμναστικής με πολλές διακρίσεις. Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το LIVE NEWS διακρίνεται ο 28χρονος σε αγώνα ταε κβο ντο. Kι σε μία ακόμη ως σημαιοφόρος στην παρέλαση.

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, προσλήφθηκε το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ο 28χρονος ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια υπηρεσίας.

«Τώρα μπήκε 1 χρόνο περίπου έχει ως ειδικός φρουρός που πέρασε. Έχει υπηρετήσει στον στρατό ως έφεδρος αξιωματικός. Ασχολούνταν με τις σπουδές του πιο πολύ».

Βλέπει το επάγγελμα του σαν λειτούργημα

Όπως περιγράφει στο LIVE NEWS, άνθρωπος από το στενό φιλικό του περιβάλλον, ο νεαρός αστυνομικός βλέπει το επάγγελμα του σαν λειτούργημα.

«Ακολούθησε αυτό το επάγγελμα γιατί του άρεσε να προσφέρει στην κοινωνία. Πιο πολύ σαν προσφορά όχι για επιδίωξη επιβολής νόμου και τα λοιπά ακραίων καταστάσεων. Του άρεσε να προσφέρει σαν αστυνομικός να προσφέρει στην κοινωνία».

Ο 28χρονος έχει δύο αδελφές, η μία ιστορικός και η άλλη νηπιαγωγός. Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

«Μη φοβάστε, θα αντέξω» ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου αστυνομικού στους συναδέλφους του. Όπως περιγράφει ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών που τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, ο μεγαλύτερος φόβος του 28χρονου εκείνα τα 2,5 εφιαλτικά λεπτά ξυλοδαρμού ήταν να μην καταφέρουν οι κουκουλοφόροι να του αποσπάσουν το όπλο.

«Φοβήθηκε μήπως του αφαιρέσουν το όπλο κι αυτό το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ή κατά άλλων αστυνομικών. Βγήκε από ένα σημείο που του επιτέθηκαν πιράνχας να τον φάνε και βγήκε ζωντανός. Τώρα είναι εύκολα. Και φαίνεται ότι είναι και δυνατός χαρακτήρας και παλικάρι.»

Σήμερα πρωί – πρωί οι γονείς και ο θείος του 28χρονου αναχώρησαν από το Σιδηρόκαστρο Σερρών για το 401 όπου νοσηλεύεται ο γιος τους εκτός κινδύνου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024