Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στο Ιλιον: Βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια

Φρίκη στο Ιλιον: Βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δυο μικρά κορίτσια στο Ιλιον που έπεσαν θύματα βιασμού από δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 24 ετών οι οποίοι έχουν συλληφθεί.

Όλα έγιναν στις 3 Μαρτίου στην πλατεία στο Ιλιον και φαίνεται πως τα δυο κορίτσια, 15 και 16 ετών που είναι ξαδέρφες, γνώριζαν τους δυο νεαρούς Έλληνες. Ο 19χρονος και ο 24χρονος τις προσέγγισαν, τους πρόσφεραν ποτό και αφού κατάφεραν να τις μεθύσουν, τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ένας από τα αδέρφια βίασε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ αδερφός του ασέλγησε στη 16χρονη.

Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τα κορίτσια αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί, διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Παρά την κακή κατάστασή τους, τα κορίτσια μπόρεσαν να περιγράψουν στους αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων τους δράστες. Έτσι εντοπίστηκαν άμεσα οι δύο νεαροί και συνελήφθησαν ενώ αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο.

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι… παλιός γνώριμος των αρχών, αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί και ληστείες και ήταν έξω με όρους, μεταξύ των οποίων να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα.

Ο 24χρονος που συνελήφθη προφυλακίστηκε, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024