Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cocaine Bear : Μια ταινία για τη ζωή της αρκούδας που πέθανε από... υπερβολική δόση κοκαΐνης

Cocaine Bear : Μια ταινία για τη ζωή της αρκούδας που πέθανε από… υπερβολική δόση κοκαΐνης

Το άτυχο θηλαστικό κατανάλωσε απίστευτες ποσότητες της ναρκωτικής ουσίας

Ένα… ενδιαφέρον θρίλερ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Ελίζαμπεθ Μπανκς. Πρόκειται για το «Cocaine Bear», μια ταινία που θα βασιστεί στην αληθινή ιστορία μιας αρκούδας 175 κιλών που κατανάλωσε… τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, η ταινία θα εστιάσει στον χαρακτήρα της… αρκούδας, χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστή και η πλοκή της.

Η ιστορία της συγκεκριμένης αρκούδας εκτυλίσσεται το 1985, μετά τον θάνατο του εμπόρου ναρκωτικών Άντριου Θόρτον, ο οποίος έχασε τη ζωή του επιχειρώντας να πέσει με αλεξίπτωτο στο Τενεσί.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης που είχε προηγηθεί, ο Θόρτον πετούσε από το αεροσκάφος πακέτα γεμάτα με κοκαΐνη.

Ένα από αυτά, βρέθηκε μπροστά σε μια μαύρη αρκούδα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη Τζόρτζια, εν μέσω «περίπου 40 δοχείων με ίχνη κοκαΐνης», αναφέρουν οι Times της Νέας Υόρκης.

Το 2015, το blog «Kentucky for Kentucky», της γενέτειρας του νεκρού εμπόρου ναρκωτικών, εντόπισε τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία στην αρκούδα και ο οποίος πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί.

Εκείνος επιβεβαίωσε ότι αιτία θανάτου της ήταν η υπερβολική δόση κοκαΐνης.

«Το στομάχι της ήταν κυριολεκτικά γεμάτο με κοκαΐνη», είπε ο ιατροδικαστής. «Δεν υπάρχει θηλαστικό στον πλανήτη που θα μπορούσε να έχει επιβιώσει από κάτι τέτοιο. Εγκεφαλική αιμορραγία, αναπνευστική ανεπάρκεια, υπερθερμία, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε το είχε υποστεί».

Το σώμα της άτυχης αρκούδας ταριχεύθηκε και μετά από διάφορες μετακινήσεις, κατέληξε στο Kentucky Fun Mall στην πόλη Λέξινγκτον του Κεντάκι με την πινακίδα «Pablo EskoBear», ένα λογοπαίγνιο που συνδυάζει τη λέξη «bear» (αρκούδα) με το όνομα του διάσημου βαρόνου των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024