Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q9: Supersize SUV πολυτέλεια

Audi Q9: Supersize SUV πολυτέλεια

H γερμανική φίρμα εξελίσσει την κορωνίδα της SUV γκάμας της η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά Q9 και αναλόγως του μεγέθους του… μεγαλειώδη χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Automedia

Η γκάμα της Audi επεκτείνεται προς πάσα κατεύθυνση και όπως αφήνει να εννοηθεί μια σειρά κατασκοπικών λήψεων του φωτογραφικού φακού, η νέα προσθήκη έχει σαφώς επεκτατικές τάσεις σε ό,τι αφορά το μέγεθος καθώς πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του από καιρό θρυλούμενου Q9, δηλαδή του SUV που θα τεθεί επικεφαλής της γκάμας της γερμανικής φίρμας προσφέροντας… υπερμεγέθη χαρακτηριστικά σε όρους πολυτέλειας και  άνεσης.

Η πρώτη εντύπωση από την καμουφλαρισμένη όψη του νέου SUV,  είναι ότι υιοθετεί μια πιο επιθετική σχεδίαση σε σχέση με τα υπόλοιπα SUV της Audi όπως αφήνει να εννοηθεί η χαώδης γρίλια και τα προτεταμένα LED φωτιστικά σώματα που συνοδεύονται και από LED ομίχλης.

Αν και είναι νωρίς για επίσημες πληροφορίες που αφορούν τους κινητήρες, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του V8 των 4,0 λίτρων σε συνδυασμό με ηλεκτρική τεχνολογία σε plug-in υβριδική διαμόρφωση η οποία θα εξασφαλίζει ισχύ που θα αγγίζει έως και τους 600 ίππους.

Σε ό,τι αφορά το πεδίο δράσης του, βάσει του καμουφλάζ που έχει χρησιμοποιηθεί, το Q9 έχει ως κύρια στόχευση την αγορά της Κίνας όπου τα θηριώδη υπερπολυτελή SUV είναι από τις εξαιρετικά δημοφιλείς κατηγορίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα προσφέρεται στην Ευρώπη όπου εξάλλου και εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024