Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Εξαλλοι οι παίκτες για το «ντου» στον Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ : Εξαλλοι οι παίκτες για το «ντου» στον Πασχαλάκη

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τα είπαν σε έντονο ύφος με τον Ρέμπε και ζήτησαν εξηγήσεις για την επίθεση που δέχθηκε ο Πασχαλάκης από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη

Το «ντου» από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο τερματοφύλακας των Ασπρόμαυρων, ο οποίος παρακολουθούσε το ντέρμπι από τα επίσημα, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας του, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να υψώνουν ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη τους και στη σημερινή προπόνηση να εκφράζουν την οργή τους.

Πριν την έναρξη του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν συζήτηση με τον Ολαφ Ρέμπε και του εξέφρασαν τα παράπονά τους για όσα συνέβησαν στον Ελληνα τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Αρη. Οι Ασπρόμαυροι ήταν έξαλλοι και τα είπαν σε έντονο ύφος με τον Γερμανό, ο οποίος απλά τους άκουγε. Το βίντεο άλλωστε τα δείχνει όλα και γεννά πολλά ερωτήματα με ποιον τρόπο κατάφεραν όλοι αυτοί να μπουν στην Τούμπα, όταν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί.

Ο Ολαφ Ρέμπε αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με την Νυρεμβέργη και τους είπε ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι. Μετά τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες, τον λόγο πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ζήτησε από τον Γερμανό να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του Δικεφάλου με μια ενωτική ομιλία προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά στα πλέι οφ.

Η ομιλία του Ουρουγουανού διήρκησε 45 λεπτά, με την κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ να είναι έκρυθμη, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Αρη. Αγωνιστικά και εξαγωνιστικό. Την τραγική εικόνα της ομάδας στο χορτάρι και το «ντου» των οπαδών στον Πασχαλάκη…

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024