Ολική ανατροπή στο Τορίνο, με τον Κιέζα στο 63’ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι με την Πόρτο και κάνει το 2-1 για την Γιουβέντους, στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Champions League.
Ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα και ο Κιέζα με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα της Πόρτο. Ο μεσοεπιθετικός της Μεγάλης Κυρίας στο 49’ είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ η πορτογαλική ομάδα παίζει με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ταρεμί στο 54’.
Με αυτό το γκολ η Γιουβέντους ισοφάρισε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και αν λήξει έτσι το παιχνίδι θα υπάρξει παράταση.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.