Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ελεγχθεί για πορνογραφία ανηλίκων

Υπόθεση Λιγνάδη: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ελεγχθεί για πορνογραφία ανηλίκων

Σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα τρεις μηνύσεις για το αδίκημα του βιασμού, ενώ δεν αποκλείεται να διευρυνθεί η έρευνα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ελεγχθεί και για πορονογραφία ενηλίκων ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Την ώρα που ο σκηνοθέτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της φυλακής βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα που αφορά στη νέα μήνυση για βιασμό, η τρίτη κατά σειρά, που έχει κατατεθεί σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τρίτος άνδρας ο οποίος καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό στο πλαίσιο της κατάθεσης του στη ΓΑΔΑ, όπου διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης τού είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα παιδιά.

Ο ισχυρισμός αυτός, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία, θα αξιολογηθεί από τον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει αν θα πρέπει να διευρυνθεί η έρευνα και ως προς την κατεύθυνση της πορνογραφίας ανηλίκων.

Παράλληλα, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, ο οποίος εκπροσωπεί έναν από τους καταγγέλλοντες στην «υπόθεση Λιγνάδη» υπέβαλε αίτημα να ερευνηθούν τα ψηφιακά αρχεία του Δημήτρη Λιγνάδη, ζητώντας από την ανακρίτρια την άρση απορρήτου επικοινωνιών του κατηγορούμενου προκειμένου να διερευνηθεί το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη «ύποπτων» αναζητήσεων ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αλέξης Κούγιας με γραπτή δήλωσή του προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αίτηση στην Επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών για συγκεκριμένους χειρισμούς της ανακρίτριας, που κατά την κρίση του δείχνουν μερολητπική συμπεριφορά.

Η έρευνα για τον δεύτερο ηθοποιό

Στο μεταξύ, με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα και για τον δεύτερο ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να ελέγχεται για τουλάχιστον δυο καταγγελίες απόπειρας βιασμού.

Η δικογραφία, με κεντρικό πρόσωπο τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, συμπληρώνεται με τις μαρτυρίες των γυναικών που φέρονται να τον έχουν καταγγείλει αλλά και καταθέσεις μαρτύρων.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα ακολουθηθεί ο δρόμος που επελέγη για τον Δημήτρη Λιγνάδηm σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψηςm καθώς κρίθηκε ότι είναι επικίνδυνος να διαπράξει και νέα αδικήματα, αλλά ο γνωστός πρωταγωνιστής θα κληθεί σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου πριν ο εισαγγελέας αποφασίσει για την ποινική του μεταχείριση.

Το όνομα του συγκεκριμένου ηθοποιό καταγράφεται μεταξύ των 18 νέων φακέλων που προσκομίστηκαν από το ΣΕΗ στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επίμαχες καταγγελίες εντοπίζονται δύο αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που παραμένουν «ζωντανά», δηλαδή δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024