Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Προσωρινό λουκέτο λόγω κρούσματος σε Ειδικό Επαγγελματικό Σχολείο στα Γιαννιτσά

Κοροναϊός : Προσωρινό λουκέτο λόγω κρούσματος σε Ειδικό Επαγγελματικό Σχολείο στα Γιαννιτσά

Eργαζόμενη η οποία ανήκει στο βοηθητικό προσωπικό του σχολείου και συνεπώς έρχεται σε άμεση επαφή με τους μαθητές, βρέθηκε θετική στον κοροναϊό

«Λουκέτο» μπήκε από χθες στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στα Γιαννιτσά, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενη η οποία ανήκει στο βοηθητικό προσωπικό του σχολείου και συνεπώς έρχεται σε άμεση επαφή με τους μαθητές (τους βοηθά στη σίτιση και σε άλλες ανάγκες).

Έτσι με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης μπαίνει σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας για  14 ημέρες, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 17/3.

Σύμφωνα με το GRTimes, προς το παρόν, πλην της γυναίκας εργαζόμενης, που νόσησε άλλος εργαζόμενος εκπαιδευτικός ή μαθητής δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

Σημειώνεται ότι το Εργαστήριο, συστεγάζεται με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, που παραμένει κλειστό εδώ και μία εβδομάδα, λόγω του εντοπισμού πέντε κρουσμάτων κοροναϊού.

Κλειστό και το ΕΚΕΚ ΑμεΑ 

Στο μεταξύ με απόφαση του διοικητή του ΟΑΕΔ, από χθες ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία του ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, μέχρι και τις 21/3. 

Σκοπός της προσωρινής αναστολής – σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση – είναι η αποφυγή κινδύνου διάδοσης του κοροναϊού, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε μέλος της διεύθυνσης. 

“Οι οριζόμενες από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ως στενές επαφές έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά από τη σχολή. Η τηλεκπαίδευση για το διάστημα αυτό συνεχίζεται κανονικά τις ώρες 10.30 έως 13.00” συμπληρώνει η ανακοίνωση.  

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024