
Ουρουγουάη : Τραγικός θάνατος για τον ποδοσφαιριστή Φράνκο Ακόστα
Ο 25χρονος επιθετικός πνίγηκε στην προσπάθεια του να διασχίσει ένα ορμητικό ρέμα.
Θρήνος στην Ουρουγουάη για τον θάνατο του 25χρονου ποδοσφαιριστή, Φράνκο Ακόστα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πνίγηκε στην προσπάθεια του να διασχίσει ένα ορμητικό ρέμα μαζί με τον αδερφό του, στην περιοχή Αρόγιο Πάντο, κοντά στην πρωτεύουσα Μοντεβίδεο.
Ο αδερφός του Ακόστα έχασε επαφή μαζί του, μετά αφού κολύμπησε στην απέναντι όχθη τον αναζήτησε μάταια και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Η σορός του νεαρού ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε μερικές ώρες μετά την εξαφάνιση του.
Κατά τραγική ειρωνεία, το περιστατικό συνέβη την επόμενη μέρα μετά από νυχτερινή έξοδο, στην οποία ο Ακόστα είχε διασκεδάσει με φίλους του για τα 25α γενέθλια του.
Ο Ακόστα είχε χριστεί διεθνής με την Εθνική Νέων της Ουρουγουάης, ενώ είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και το 2015 η Βιγιαρεάλ είχε δαπανήσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του.
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ
- Αυτή είναι η τέχνη της «μικρο-απόδρασης» που σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο
- Μετά την αποχώρηση του από το WWE, ο Τζον Σίνα εστίασε στην οικογένειά του
- Καρδίτσα – Προμηθέας 95-79: «Κλείδωσε» την παραμονή της με κορυφαίους τους Τζέφερσον (vid)
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Super League: Η βαθμολογία για τις θέσεις 5-8 – Τι ισχύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (pic)


