Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Βρανά : Η περιπέτεια της υγείας της, το χιούμορ και ο έρωτας

Κατερίνα Βρανά : Η περιπέτεια της υγείας της, το χιούμορ και ο έρωτας

Σε ότι αφορά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε ότι αυτό που την πίεσε περισσότερο ήταν το πρόβλημα στην όραση

Για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή της, για το χιούμορ και τον έρωτα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η stand up comedian, Κατερίνα Βρανά.

«Είμαι νορμάλ άνθρωπος. Είμαι πιο αισιόδοξη από ότι απαισιόδοξη. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αναπηρία σε πιο ευγνώμονα άνθρωπο. Οπότε δεν μου άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Είχα αγχωθεί πολύ ως ελεύθερη επαγγελματίας και κάνοντας αυτό που κάνω ήθελα πάρα πολύ να δουλεύω σε όποια χώρα θέλω. Πίεζα τον εαυτό μου και δεν σταμάταγα να δουλεύω. Το σώμα μου βάραγε καμπανάκια συνέχεια και εγώ τα αγνοούσα συνέχεια. Και να ‘μαστε. Έχω μάθει πλέον να πηγαίνω με ρυθμούς που με βολεύουν» σημείωσε σχετικά.

Σε ότι αφορά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε ότι αυτό που την πίεσε περισσότερο ήταν το πρόβλημα στην όραση. «Η όραση είναι το χειρότερο. Γιατί δεν μπορώ να φάω. Δεν βλέπω καλά κοντά. Ένα διάστημα δεν έβλεπα καθόλου. Το βρήκα σουρεάλ να είμαι και παράλυτη και τυφλή. Είπα δεν το δέχομαι. Σιγά σιγά άρχισε να επανέρχεται η όρασή μου» πρόσθεσε.

Η Κατερίνα μίλησε για την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, τη σημασία του χιούμορ και τον έρωτα.

«Λατρεύω τα μηνύματα που μου στέλνουν. Είναι τόσο ωραία. Από ελαφρώς σεξουαλικά μέχρι και το ‘’είμαστε μαζί σου’’. Νιώθω ότι έχω κερκίδα» είπε, αποκαλύπτοντας ότι φλερτάρει χυδαία. «Έχω ευρύ γούστο. Μ’ αρέσουν οι άντρες τους χαίρομαι πολύ. Βρίσκω το χιούμορ αφροδισιακό. Ακόμα και να μη βλέπετε, δεν πειράζει».

Ακόμα, αναφέρθηκε σε μια στιγμή που την συγκίνησε πρόσφατα. «Στάθηκα μέσα στο χιόνι όρθια. Και ούρλιαζα ‘’γρήγορα θα πέσω’’. Μυς έχω, ισορροπία δεν έχω. Συγκινήθηκα πολύ».

Τέλος, αποκάλυψε ότι θέλει να έχει σύντροφο και να κάνει οικογένεια, όμως δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. «Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω άλλο το σώμα μου και την ψυχική μου υγεία».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024