
Χρυσοχοΐδης : Δεν δικαιολογείται άσκοπη βία
Χαρακτήρισε γελοιότητες τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.
«Ασκοπη βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.
Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, όπου μετείχε σύσκεψη με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.
Χαρακτήρισε γελοιότητες τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι στο δεύτερο 15μερο του Απριλίου θα τοποθετηθούν οι πρώτες ομάδες φύλαξης στα ΑΕΙ από ήδη υπηρετούντες στην Αστυνομία μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις το Φθινόπωρο.
Για την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ δήλωσε πως «όσοι εμποδίζουν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων δεν ασκούν νόμιμο δικαίωμα» και ότι «τα Πανεπιστήμια είναι αυτοδιοίκητα, δεν είναι αδιοίκητα, ούτε ανοχύρωτα απέναντι στην παρανομία».
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει στην οδό Βουτυρά
- Αλλάζουν τα κριτήρια στο Ανακαινίζω – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αυτά μόνο ο Νεϊμάρ: Δεν ταξίδεψε με τη Σάντος για να παίξει σε τουρνουά πόκερ
- Λαβρόφ: Συνάντηση με τον Ρούμπιο στο περιθώριο της συνόδου της ASEAN
- Δύο κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Παλλήνης
- Η Μαίρη Λίντα και οι περασμένες αγάπες


